Quapi via Cute ’n Cool

Quapi Special Delivery zomercollectie 2019…
Deze tweede levering van Quapi vinden wij nog leuker dan de eerste en die was al zo leuk. Superleuke jurkjes, topjes, broeken en jasjes in diverse printjes: top! Vind jij deze levering ook zo geslaagd?

Quapi jurk Steffie leopard
Dit jurkje vinden wij een echte musthave! Helemaal trendy dit printje en de roezels en de speelse mouwtjes maken de jurk helemaal af. Jurkje Steffie draagt Evi is maat 134-140 bij een lengte van precies 134 centimeter. Het valt perfect: Evi heeft nog wat groeiruimte over, maar kan ‘m nu al prima aan.  De kniekousen draagt ze in maat 34 (31/34) bij schoenmaat 33.

Het jurkje heeft dubbellaags mouwtjes met een roezeltje en dat roezeltje zie je ook terug van oksel tot oksel over de borst. Over de boord rondom de hals loopt een roze streep en dat roze zie je weer terug op de linkerborst in de tekst: Girls talk * Love talk.

 

Er zit een groen gevlochten riempje bij die om de middel gedragen kan worden.

 

Combinatietips
Evi draagt het jurkje met bijpassende kniekousen en sneakers, maar laarsjes kunnen er ook heel stoer bij staan. Als het echt heel warm is, staan slippers er ook leuk onder en als het juist wat frisser is kan een legging er prima onder en een vestje er over. Van dit jurkje kan je dus heel veel en lang plezier hebben!

Shoppen bij Cute ’n Cool
Jurkje Steffie is verkrijgbaar in maat 92 tot en met maat 164 en is zeer vriendelijk geprijsd: voor maar €34,95 heb je deze al in huis. De kousen kosten €9,95 en zijn verkrijgbaar de volgende maten: 19/22=22; 23/26=26; 27/30=30; 31/34=34; 35/38=38 . Wij shopten deze set bij Cute ’n Cool, waar je de leukste kinder- en babykleding koopt voor jouw kleintje. Cute ’n Cool staat voor hippe, schattige én stoere kinderkleding, voor klein en groot, voor cute én cool. Cute ’n Cool is opgericht in 2012 het assortiment bestaat uit de nieuwste collecties kinderkleding van o.a. Quapi, LEVV, B.Nosy, Kidz-art, Cars Jeans, TYGO & vito, Dutch Dream Denim, O’Chill en B’Chill.

Liefs, Cindy & Evi

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *