Review B.Nosy set via Merkmeisjeskleding

Van onze favoriete webshop Merkmeisjeskleding laten we jullie een gaaf setje zien van B.Nosy. Het setje komt uit de tweede levering en vooral het jurkje is verrassend leuk.

Soms moet je dingen toch echt even aan zien! Zo ook dit setje; de jurk en sokken zijn in het echt veel mooier van kleur dan op de productfoto’s.

Review

Het jurkje is een uitlopend model, de bovenkant is wit/groen gestreept. Voorop staat met neongele letters in het drievoud; Oohlala. Op de achterkant, onder bij de hals zit nog een turquoise B.Nosy logo.
De onderkant bestaat uit een plooienrok in een effen kleur groen. In het midden zit ter hoogte van de tailleband een neongele dunne streep.
Het jurkje heeft een kleine v-hals in een neon zalmachtige kleur; deze kleur zie je terug bij de tekst en natuurlijk in de gestreepte kniekousen. De kniekousen zijn van een wat dikkere kwaliteit gemaakt en maken het setje toch echt helemaal af!

Deena is gek op kniekousen en ook het jurkje valt goed in de smaak, ze kan er heerlijk mee zwieren en zwaaien. En met dit heerlijke weer, kan de set gelijk aan!

De jurk shop je hier voor een leuke prijs; B.Nosy jurk.

De kniekousen shop je hier voor 9,95 euro; B.Nosy kniekousen.

Zowel het jurkje, als de kniekousen zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.

De hele collectie shop je hier; B.Nosy.

Maatadvies

Deena is 140 cm lang en valt een beetje tussen twee maten in. Mt 134/140 zit net aan en mt 146/152 is nog wat ruim. Omdat we van de zomer ook nog plezier van het jurkje willen hebben zijn we voor de mt 146/152 gegaan. De kniekousen draagt ze in mt 35/38 bij schoenmaat 34/35, ze zijn nog wat ruim en vallen dus goed op maat.

Combi tips

Merkmeisjeskleding verkoopt de hele collectie van B.Nosy zodat je er lekker op los kunt mixen and matchen. Wil je het setje nu al dragen?, ga dan voor een vestje/ jasje en bijpassende legging erbij. Voor de echte B.Nosy fans; maak je outfit helemaal compleet met een bijpassende haarband.

Over Merkmeisjeskleding

Bij Merkmeisjeskleding shop je een ruim aanbod aan kledingmerken voor meiden zoals; B.Nosy, Quapi, KIEstone, TOPitm, NoNo, O’Chill, Dutch Dream Denim, Bampidano en Chaos en Order. Dit seizoen is daar het gave merk ‘NoBell’ bijgekomen. En volgend seizoen komen daar nog veel meer merken bij.

✔ Gratis verzending boven de € 20,- (NL & BE)
✔ Veilig en kosteloos achteraf betalen (AfterPay & Billink)
✔ Binnen 24 uur verzonden
✔ Bij retour altijd geld terug

Je shopt de hele collectie hier; Merkmeisjeskleding.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *