TOPITM

Let the game begin
Wauw papa, mama, zus kijk!! Liv begon meteen te stralen toen ze dit pakketje van Topitm open had gemaakt. Blauw is haar absolute favoriet en dat in combinatie met sterren en bloemen maakte haar het meest gelukkige meisje. Ieder seizoen heeft Topitm weer toffe kleuren, leuke prints en gave combinaties in hun collectie zitten. Liv laat vandaag een setje zien uit de 2e levering van de zomercollectie. In de 1e levering zie je veel oranje/rood, zwart, wit en grijs gecombineerd met zebraprint (ook echt een aanrader om naar te kijken want die levering is ook heel tof.) De 2e levering die wij nu laten zien bestaat voornamelijk uit oranje, lichtblauw, kobaltblauw, lichtroze en wit. Als je deze collectie ziet krijg je gelijk zin in het voorjaar. Persoonlijk vind ik de hele collectie te gek, overal is goed over nagedacht en ieder item heeft wel een leuk detail dat je outfit net even dat extra’s geeft.

Jeans blue
Liv draagt een jeans blauw met zachtroze shirt. Het shirt heeft neon oranje details en een leuke print met kleine teksten, sterren, zonnetjes en hartjes. Door de carbonfinish voelt de top heerlijk zacht en is daardoor erg comfortabel in het dragen. De top heeft een klein omslagje aan de mouw. Daaronder draagt Liv een leuk zwierig rokje in mooie jeansblauwe kleur met een fijn bloemmotief. Het rokje heeft een zilveren elastische band en heeft als leuk detail een vastgestikt oranje neonkleurig kwastje. De kniekousen met strepen en sterren matchen er ook weer perfect bij. Het blauw, zachtroze en neon oranje wat je in de rest van de outfit ziet komen daar ook weer in terug. Deze kniekousen maken de outfit net even wat stoerder.

Pasvorm
Topitm valt goed op maat en sluit mooi aan. Liv is ongeveer 1.07 meter en draagt maat 110/116 van deze outfit. Deze maat zit mooi en hiermee heeft ze nog voldoende groeiruimte voor de rest van het seizoen. dus je kunt de normale maat van je dochter aanhouden. Van de kniekousen draagt Liv maat 27-29 bij schoenmaat 28 dus ook deze maat is perfect. Verder is de kwaliteit van de items echt super. Je voelt dat de kwaliteit echt mooi en goed is en de kleding ziet er overal ook heel netjes afgewerkt uit. Topitm vind ik dus zeker kwalitatief erg uitblinken ten opzichte van veel andere merken.

Hoe te combineren
Je kunt bij Topitm heel leuk mixen en matchen. Ze hebben vele verschillende rokjes, jurkjes, shirtjes en leggings die je op verschillende manieren met elkaar kunt combineren. Doordat iedere levering zijn eigen kleuren heeft kun je met een paar items al heel veel verschillende te gekke outfits hebben. Onder deze outfit draagt Liv een paar witte sneakers. Door de stoere kniekousen zou ik hieronder eigenlijk altijd wel een sneaker kiezen om mee te combineren.

Shoppen
Je shopt deze nieuwe collectie van Topitm online via hun website –> Online shop Topitm
Verzending via de webshop is gratis.
Prijzen
Het shirt: 29,95
De rok: 34,95
De kniekousen: 9.95
Wil je liever de items in de winkel zelf bekijken en passen kijk dan hier voor de verkooppunten –> Verkooppunten Topitm

Meer over TOPITM
Wie weet nou niet wat kinderen willen dragen dan de kinderen zelf! Met dat in het achterhoofd betrekt Topitm hun doelgroep nauw bij het bepalen van de nieuwe collecties. Op social media kunnen kinderen samen met hun ouders stemmen welke ontwerpen wel, en welke niet worden uitgevoerd. Zo is dat ook gebeurd bij deze nieuwe zomercollectie van 2019. Je kunt via hun website stemmen wat je van een bepaald kledingstuk of print vind en dan laten weten of je dat graag terug zou willen zien een volgende collectie, hoe gaaf is dat! Je maakt daarmee ook nog eens kans om een waardebon t.w.v 50 euro te winnen dus echt de moeite waard om jou mening te laten horen.

Veel shopplezier!

Liefs,
Bianca & Liv
kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *