Review Nais Kiswear

Wat een té gekke collectie heeft Nais Kidswear deze zomer. Felle zomerkleurtjes en leuke printjes; bij de meiden zie je veel neongeel, neonroze, blauw en panterprint, bij de jongens neongeel, blauw, rood en Hawaï printjes.

De collectie is onderling goed met elkaar te combineren, zo kun je zelf je eigen style creëeren. Ook kun je als broertje en zusje twinnen, niet exact hetzelfde maar wel in dezelfde kleurencombinaties.

Nais Kidswear

Wanneer je kiest voor Nais, kies je voor hip, stoer en sportief! Een vrolijke, kleurrijke collectie die in combinatie met het design en de leuke details zorgt voor een look die je niet zomaar overal tegen komt. Met Nais kan elk kind zich onderscheiden van de massa en een geheel eigen stijl neerzetten. Nais is betaalbaar en verkrijgbaar voor jongens en meisjes vanaf mt 92 t/m mt 164.

Review

Adam laat jullie vandaag een zomers setje zien uit de jongenscollectie van Nais Kidswear. Helaas is het mooie weer alweer voorbij maar de collectie is zó gaaf dat het de winkels uitvliegt en sommige items al helemaal uitverkocht zijn. Dus wacht niet té lang op jouw favoriete item.
Het t-shirt is wit met neongeel, op de voorkant staat met donkergrijze letters de grappige tekst; NAIS DUDE.
Het shirt is in het echt nog mooier en feller dan op de foto.
De korte broek is gemaakt van een zachte sweatstof in een donkergrijze kleur. Één broekspijp heeft een all-over print van cactus afdrukjes. Op de achterkant zit nog een neongeel ‘NAIS’ logo. De tailleband is grijs/wit gestreept en kun je aansnoeren met een neongeel koord.
Adam houdt van comfortabele kleding, het moet vooral niet knellen en lekker zitten. En natuurlijk ook nog cool eruit zien. Deze set heeft dat allemaal; een comfortabele set voor coole dude’s.

Maatadvies

Adam is ruim 150 cm lang maar van boven is hij wat breeder gebouwd. Omdat hij al heel lang op deze lengte zit en waarschijnlijk binnenkort een groeispeurt krijgt, hebben we de set in een maat groter genomen. Hij draagt hier de maat 158/164. De broek kan hij al goed hebben in deze maat. Het shirt is nog wat ruim maar de hals sluit wel mooi aan.

Combi tips

Adam heeft de set van de week met gympen gedragen, van de zomer dragen we er teenslippers onder. Je kan deze stoere outfit nog uitbreiden met een joggingbroek en vest.

Shoppen

– Shirt 23,95 euro.
– Broek 29,95 euro.

Nais Kidswear is o.a verkrijgbaar bij Jill&Mill en Pimpampom.

De hele collectie shop je hier; Nais Kidswear.

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *