Merkmeisjeskleding jurk Quapi

Zebra’s
Wij mochten van de leuke webshop Merkmeisjeskleding weer een tof outfitje laten zien. Liv laat een jurkje zien uit de special delivery van Quapi Kidswear. Dit jurkje heeft een dunne stof en is dus perfect voor komend voorjaar en de zomer. Het jurkje is marineblauw en heeft een witte all over print met zebra’s. Wij vinden dit jurkje super tof zowel het modelletje als het printje zijn wij helemaal enthousiast over! (En Liv over de kleur want die is gek op blauw!!) Het jurkje heeft als leuk detail een tekst in het mint groen op de voorkant met de tekst ”Hey girl!” en er zit ook een leuk riempje bijgeleverd.

Pasvorm
Liv draagt van dit jurkje maat 110/116 bij een lengte van ongeveer 1.06m. Ze zit dus kwa lengte tussen de maten in maar kiezen van Quapi altijd de grootste want het valt meestal niet super groot en dan heeft ze ook nog voldoende groeiruimte voor het hele seizoen. Het Jurkje sluit mooi aan en er zit ook een koordje/riempje bij zodat je wat meer model in het jurkje kan maken en als hij dus nog wat te groot is kun je hem ook een beetje wat meer omhoog houden.

Hoe te combineren
Dit jurkje is leuk te combineren met een stoere sneaker of straks met een leuke slipper eronder. Nu het wat koeler is kun je dit jurkje al goed dragen met een zwarte legging eronder en bijvoorbeeld een spijkerjasje, vestje of zwart leren jasje erover. Dit jurkje is ook super leuk te combineren met de panterprint kniekousen van deze levering. Deze shop je ook bij Merkmeisjeskleding

Shoppen
Je shopt dit jurkje via Merkmeisjeskleding.nl –> Merkmeisjeskleding
De prijs van het jurkje is 34,95 en is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m 152.

Meer over Merkmeisjeskleding
Merkmeisjeskleding is een overzichtelijke en leuke webshop voor hippe meiden. Ze hebben in hun shop mooie populaire merken van lief tot stoer. Naast Quapi verkopen ze onder andere Bampidano, B.Nosy, Chaos and Order, Dutch Dream Denim, Franky & Liberty, Indian Blue Jeans, Kiestone, LavaLava, Levv, Le Chic, Moodstreet, Nono, Ninni Vi, NoBell, O’Chill en TOPitm.
– Verzending is al gratis boven de 20,-
– Je hebt 21 dagen recht op retour
– Achteraf betalen is gratis
– Verzending van je bestelling binnen 24 uur

Liefs,
Bianca & Liv

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *