Tygo en vito!

We lieten jullie al eerder een te gekke outfit zien van Tygo &Vito.
Vandaag laten Jesper en ik jullie een gave outfit uit de 2e levering zien.

Tygo en Vito

Have fun, be active & feel comfortable! De collecties van dit jeansmerk zijn vrolijk, makkelijk te dragen en heel betaalbaar. Voor jongens van 2 t/m 12 jaar in de maat 92 t/m 152.

Never out of stock jeans
De stretch- en jogjeans van TYGO & Vito zijn altijd op voorraad. Ze zijn verkrijgbaar in zowel een skinny- als slimfit, in blue en black in verschillende wassingen. Prijs vanaf € 29.99

Een goed doel!

TYGO & Vito steunt SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen zorgt ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Door kwetsbare families te ondersteunen om te voorkomen dat hun kinderen er alleen voor komen te staan. En door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven in een SOS familie. Voor meer informatie.

Volg ze dagelijks op facebook.

Te gek toch! Wij zijn fan en dan helemaal van deze 2e levering. Super frisse kleuren mzoals oranje en roze zie je voorbij komen! Daar houden we zoals jullie weten van. De sweaters en shirt zijn bedrukt met echt jongens teksten eb plaatsjes! De jeans van Tygo en Vito vallen ook perfect en zijn gemaakt van zachte stof maar wij kozen dit keer voor een jogging.

Review

Jesper laat een fel oranje shirt zien met een jeans blouse met een korte mouw. We dragen hem nu open, zodat het shirt mooi zichtbaar is maar dicht is hij ook super op een jeans bijvoorbeeld.
Jesper draagt van beide items 146/152 en dat valt op maar want Jesper heeft zelf 140 en het zit iets te ruim. Bij het shirt en de blouse is dat geen probleem want het valt wel mooi langs zijn lichaam. Mooi smal.
De broek vind ik helemaal een eten-catcher! Jesper draagt een donker blauwe jogging met een all-over witte opdruk en aan de zijkant een gave oranje -groene bies. Dit staat echt super tof, en matcht erg goed met het oranje shirt. Ook de broek is maat 146/152. Hij is voor Jesper wat aan de ruime kant maar gaat net doordat we het koordje kunnen aantrekken. De broek valt bovenaan iets wijder eb mooi smal om de benen. Ik vind het echt een top broek! Jesper is gek op joggings dus hij zal veel gedragen gaan worden.

Ben je nou nieuwsgierig geworden naar de rest van de collectie ? Kijk dan even bij deze verkooppunten:

Kixx-online
Cute n Cool
Kleertjes.com
Jayno
Kinderkleding te koop

Of kijk op de website van Tygo en Vito voor de verkooppunten.

Binnenkort hebben we wat leuks voor jullie in petto in samenwerking met Tygo en Vito en ook nog een toffe review! Dus hou het in de gaten!

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *