Quapi via Merkmeisjeskleding

Oeh la la… Alweer zo’n leuk exemplaar dat je kunt kopen bij Merkmeisjeskleding. Dit jurkje komt uit de tweede levering van Quapi Kidswear en is echt verrassend leuk!

Quapi sweatdress Sabrina
Wauw… wij houden van dit jurkje! Het is een simpel jurkje, maar door de enige details toch heel bijzonder! Het donkerblauwe jurkje heeft een ruchesrand bij het bovenlijfje en ook bij de trompetmouwen. Dit maakt het jurkje heel speels. Er zit een rood merklogo op de borst. Het jurkje bestaat uit katoen en elastan. Het jurkje draagt dus lekker soepel.

Maatadvies en combinatietips
Evi draagt het jurkje in maat 134-140 bij een lengte van 135 cm. Het jurkje valt mooi op maat. Evi heeft nog heel iets groeiruimte over en dat vinden wij fijn met het oog op het voorjaar dat nog moet beginnen. Perfect dus!

Het jurkje hebben wij gecombineerd met kniekousen van TOPitm die wij nog hadden liggen en met blauwe laarsjes. Dit jurkje is ook gemakkelijk te combineren met de kniekousen van Quapi kidswear zelf, maar ook die van andere merken matchen goed. Leuk; steeds weer een andere combinatie maken. Een spijkerjasje er overheen is ook altijd gaaf (daardoor kan je het jurkje al snel dragen) en sneakers kunnen er natuurlijk ook altijd bij!

Over Merkmeisjeskleding
Bij Merkmeisjeskleding shop je een ruim aanbod aan kledingmerken voor meiden zoals; B.Nosy, Quapi, KIEstone, TOPitm, NoNo, O’Chill, Dutch Dream Denim, Bampidano en Chaos en Order. Dit seizoen is daar het merk ‘NoBell’ bijgekomen. En volgend seizoen komen daar nog meer merken bij.

-Gratis verzending boven de € 20,- (NL & BE)
-Veilig en kosteloos achteraf betalen (AfterPay & Billink)
-Binnen 24 uur verzonden
-Bij retour altijd geld terug

Je shopt het allemaal hier!

Over Quapi Kidswear
Sinds januari 2011 is het Nederlandse merk Quapi van eigenaresse Monique IJsselstein-Van der Staay actief en een van de populairste baby- en kinderkleding merken van dit moment. De naam Quapi is een zelfbedachte variant op het Spaanse guapo, guapa of guapito dat knapperd, ‘lust voor het oog’ of ‘lekker ding’ betekent. En dat zijn de kinderen, die er op elke schoolfoto uitspringen in de kleding van Quapi. Elke collectie zit weer vol mooie designs en kleuren. In onze online shop vind je een groot aanbod van Quapi. De Quapi kinderkleding en babykleding is comfortabel, van hoge kwaliteit en ook nog eens prima betaalbaar. Een makkelijk te combineren collectie die gebruik maakt vrolijke kleuren en subtiele all-over prints. Met de kleding van Quapi geef je jouw kids heerlijk draagbare kinderkleding die ze het liefst elke dag aan willen.

De kindercollecties zijn beschikbaar van maat 86-92 t/m 158-164. Bovendien is er een babycollectie die loopt van maat 68 t/m maat 86. Ook in de babycollectie wordt veel gebruik gemaakt van vrolijke pastelkleuren en bijpassende tekst prints. Het fijne prijsniveau, de zachte stoffen en de mooie aansluitende pasvorm zijn zeker redenen waardoor dit merk de laatste jaren zo populair is geworden.

Shoppen
Het leuke Quapi jurkje dat Evi draagt shop je voor €34,95 en vind je hier

Liefs, Evi & Cindy

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *