Review Quapi jurk

Deena laat jullie vandaag een super gaaf jurkje zien uit de tweede levering van Quapi Kidswear die je shopt bij Merkmeisjeskleding.

Review

Deena draagt een wat losser jurkje van Quapi Kidswear met een zigzag print in een trendy kleurencombinatie van; rood, wit en donkerblauw. Op de voorkant staat met grote rode letters ‘ROUGE’. Om de taille van het jurkje zit een rood/wit gestreept koord. Zo kun je het jurkje een beetje laten blousen als hij wat te lang is, erg handig! Het jurkje is ook nog eens leuk geprijsd, voor maar 29,95 euro heb je hem al in huis!

Maatadvies

Deena is weer een stukje gegroeid. Ze draagt het jurkje in mt 146/152, de lengte valt mooi en ze heeft nog genoeg groeiruimte om de hele zomer mee door te komen.

Combi tips

Deena draagt het jurkje nu al met een donkerblauwe legging en vestje. Merkmeisjeskleding verkoopt de hele collectie van Quapi Kidswear, zo kun je het jurkje leuk combineren met een bijpassende Quapi Kidswear legging, vest of toffe spijkerjas!

Merkmeisjeskleding

Bij Merkmeisjeskleding shop je een ruim aanbod aan topmerken voor meiden zoals; B.Nosy, Quapi Kidswear, KIEstone, TOPitm, NoBell, NoNo, O’Chill, Dutch Dream Denim, Bampidano en Chaos en Order. Merkmeisjeskleding gaat met de modetrends mee; er komen dan ook elk seizoen weer nieuwe merken bij.

✔ Gratis verzending boven de € 20,- (NL & BE)
✔ Veilig en kosteloos achteraf betalen (AfterPay & Billink)
✔ Binnen 24 uur verzonden
✔ Bij retour altijd geld terug

Je shopt de hele collectie hier; Merkmeisjeskleding.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *