Review+Winactie Lofff

Het is Zazi Brands week en vandaag laten we het merk zien waar Zazi Brands mee begon; LoFff. En we hebben ook nog een leuke winactie voor jullie, maar daarover straks meer!!

LoFff

LoFff is begonnen in 2005, voor meisjes van 3 maanden tot een jaar of 16, die houden van zwierige en vaak ook feestelijke kleding. LoFff heeft ook veel fans in het buitenland, met name Ierland en Duitsland. Maar zelfs in Japan zijn er LoFff girls te vinden!
Echte toppers zijn de feestjurken en communiejurken. Dit meisjesmerk heeft een duidelijke (eigenwijze) stijl die je meteen herkent en waar alle ‘meisjes’ meisjes fan van zijn. Elk seizoen is er een ruim aanbod aan jurken, leggings, rokken, shirts, jumpsuits, vestjes en fashionitems.

Dit seizoen neemt LoFff je mee naar de stad van de liefde: Parijs! De collectie heeft romantische printjes zoals hartjes en strikjes maar ook Eiffeltorentjes en Franse teksten zie je terug in de collectie.

Review

Wij mochten een jurkje reviewen van dit mooie merk. Het was erg moeilijk kiezen want de hele collectie is gewoon prachtig! Mijn oog viel al gelijk op één van de zwarte jurkjes, ondanks de donkere kleur is het jurkje toch meisjesachtig en vrolijk. Deena houdt van jurkjes waarin je kunt zwieren en zwaaien.

Het jurkje is zwart en heeft een all-over print van witte strikjes. Om de taille zit een los lint waar ‘je taime paris’ opstaat. De onderkant loopt wat wijder uit en de onderrand is geroezeld.

Eronder draagt Deena een kort strak broekje van LoFff. Zo kan ze lekker los gaan in haar prachtige jurk zonder dat je haar onderbroek ziet!

Ik draag al een aantal jaren van die korte broekjes onder Deena haar jurkjes en rokjes en ben dan ook super blij dat Zazi Brands ze nu in de collectie heeft. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren matchend bij de collectie. Zo kan je dochter vrij spelen, dansen en gek doen, maar dan wel instyle!

Maatadvies

Deena is ruim 142 cm lang en heeft een normale bouw. Maat 134/140 zat precies pas en omdat het nog geen zomer is hebben we hem in mt 146/152 genomen. Het broekje draagt ze ook in mt 146/152, dit is ook de maat die ze draagt van ondergoed en deze maat zit perfect.

Je shopt de hele collectie van LoFff en de rest van de Zazi Brands merken hier; Zazi Brands.

Dan nu de winactie; deze week laten we jullie elke dag één van de vier merken van Zazi Brands zien en jullie maken kans op één van deze vier setjes. Je mag elke dag meedoen!!! Zaterdag trekken we de winnaar.

Wil jij kans maken op dit prachtige LoFff jurkje?! Meedoen is simpel;

– Like LoFff op Facebook of Instagram.
– Like Kidsmusthavesblog.com op Facebook of Instagram.
– Laat in een reactie weten welke maat je wilt winnen.
– Tag minimaal twee vrienden of vriendinnen.
– Delen is lief.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *