Review Legends 22

Review Zazi brands/Legends 22

Deze week laten we elke dag een van de merken van Zazi brands zien met aansluitend de win-actie van een item die we deze week laten zien ! Let op, we geven dus 1 item weg! Gaaf toch! Elke dag kun je reageren onder de berichten welk jurkje of sweater je wilt winnen.
Vandaag laten we het enige jongens merk zien. Genaamd Legends 22. Eerdere seizoenen lieten we dit gave merk ook al zien. Kleding met echte stoere jongens opdruk en teksten. We zien ook elk jaar de echte zomerse prints terugkomen, zoals palmbomen bijvoorbeeld. Daarnaast zien we deze zomer een heerlijke fluor oranje/zalm kleur, laten we daar nou helemaal gek op zijn! We konden eerst niet kiezen, want ook de meerdere ’t shirts in deze kleur zijn super gaaf…maar we gingen uiteindelijk voor de versie met lange mouwen zodat hij nu al goed gedragen kan worden.

LEGENDS22

Legends22 is begonnen in de zomer van 2016, en een puur Nederlands merk voor jongens!
De naam komt voort uit de gedachte dat er een heleboel legendarische mannen zijn die ooit jongens met dromen waren. Niemand kon vermoeden dat zij legendes zouden worden. Een groot aantal van deze legendes vind je op de achterkant van de kaartjes aan de kleding.
Ze denken dat in iedere jongen een potentiële legende schuilt, die op het juiste moment onder de juiste omstandigheden tevoorschijn komt. Déze jongens willen ze blij maken met onze kleding.
En de 22 achter Legends? Dat is een geluksgetal. En een beetje geluk heb je ook nodig in dit leven. Zeker als je van plan bent om zelf een legende te gaan worden!
Wist je trouwens dat Legends22 onderdeel is van Zazi brands
Daar vind je nog meer coole merken voor kids.
Al deze merken worden binnen Zazi Brands bedacht, ontworpen en ontwikkeld. Zazi is een Nederlands bedrijf dat al sinds 1993 ervaring heeft in de kinderkleding. Ze werken met een hecht team, doen al onze productie met eigen fabrieken in India, waar we ook een eigen kantoor hebben. Hierdoor houden we ook goed toezicht op de werkomstandigheden in India. Zo zorgen we ervoor dat onze producten een goede kwaliteit hebben.

 

Review
Jesper laat jullie vandaag een gaaf sweatshirt zien van een heerlijk zacht materiaal. Voelt heerlijk aan en valt mooi soepel om het bovenlijf. Ik had wel verwacht dat je stof iets dikker was, maar het is ook wel heerlijk om goed in de te bewegen. Eigenlijk zit het een beetje tussen een sweater en een longsleeve in. Jesper draagt maat 146-152. Hij heeft maat 140 maar deze zit prima. Kan hij nog lekker doordragen. Je kunt hem goed combineren met een grijze of zwarte jeans maar straks op een short ook super!

Onder de foto’s van Jesper laten we nog een aantal musthaves van Legends 22 zien. Ik zou snel even een kijkje nemen op de webiste—>
Legends22

Of shop hier—->>

zazi brands

Win-actie
Dan nu de winactie; deze week laten we jullie elke dag één van de vier merken van Zazi Brands zien en jullie maken kans op één van deze vier setjes. Je mag elke dag meedoen!!! Zaterdag kiezen we de winnaar.
Wil jij kans maken op deze sweater van Legends 22?! Meedoen is simpel;
– Like Legends22 op Facebook of Instagram.
– Like Kidsmusthavesblog.com op Facebook of Instagram.
– Laat in een reactie weten welke maat je wilt winnen.
– Tag minimaal twee vrienden of vriendinnen.
– Delen is lief.

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *