Merkmeisjeskleding O’Chill

Jurkje O’Chill
Wij mochten van de leuke webshop Merkmeisjeskleding weer een tof outfitje laten zien. Liv laat een jurkje zien uit de nieuwe zomercollectie van O’Chill (model: Aika). Het jurkje heeft een all over luipaarden print (daar zijn wij heeeeeeel dol op!! Vooral mama maar door al deze felle kleurtjes valt hij bij Liv ook erg goed in de smaak). Het jurkje valt ongeveer tot de knie en heeft leuke gouden glitter details aan de boorden en de mouwtjes.
Shoplink: Jurkje O’Chill

Pasvorm
Liv draagt van dit jurkje maat 104/110 bij een lengte van ongeveer 1.06m. O’Chill valt goed op maat meestal eerder iets ruimer dan smal. Het jurkje is heel makkelijk aan en uit te doen en heeft ook een mooie kwaliteit.

Hoe te combineren
Dit jurkje heeft heerlijk veel kleurtjes dus kun je oneindig combineren. Voor nu dragen wij het met een zwarte legging en zwart vestje maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een ander kleurtje en we hopen dat we binnenkort er geen legging meer onder te hoeven hebben natuurlijk! Want dit jurkje is van zichzelf al helemaal te gek! Je kunt het dragen met een paar leuke sneakers, sandaaltjes of juist een stoer laarsje. Merkmeisjeskleding verkoopt ook bijpassende elastiekjes en toffe kniekousen om deze outfit af te stylen.

Shoppen
Je shopt dit jurkje via Merkmeisjeskleding.nl –> Jurkje O’Chill
Het jurkje kost 39,95 en is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m maat 146.

Meer over Merkmeisjeskleding
Merkmeisjeskleding is een overzichtelijke en leuke webshop voor hippe meiden. Ze hebben in hun shop mooie populaire merken van lief tot stoer. Naast O’Chill verkopen ze onder andere Bampidano, B.Nosy, Chaos and Order, Dutch Dream Denim, Franky & Liberty, Indian Blue Jeans, Kiestone, LavaLava, Levv, Le Chic, Moodstreet, Nono, Ninni Vi, NoBell, Quapi en TOPitm.
– Verzending is al gratis boven de 20,-
– Je hebt 21 dagen recht op retour
– Achteraf betalen is gratis
– Verzending van je bestelling binnen 24 uur

Liefs,
Bianca & Liv


kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *