Review+Winactie Hatshoe

Bij al die nieuwe zomerkleren horen natuurlijk ook nieuwe zomerschoenen! Ik koop zelf altijd op z’n minst twee paar goede stevige schoenen elk seizoen. Vaak worden dat er wel weer meer maar dat komt omdat ik een schoenentik heb, vooral voor Deena wil ik vaak onder een setje kleding toch weer bijpassende schoenen.


Hatshoe

Bij Hatshoe vind je goede en stevige schoenen die er ook nog eens hip uitzien! Hatshoe is speciaal gericht op de verkoop van kinderschoenen in de maten 18 tot en met 40. In die maten mogen ze zich zelfs de grootste van Noord-Holland noemen. Ze hebben een uitgebreid aanbod van topmerken zoals; Clic, Giga, Bana & Co, Gioseppo, Vans, Kipling, Shoesme, Falcotto, Bunnies, Puma, Red-Rags, Dr.Martens, New Balance en Timberland. Voor de allerkleinsten is er bijvoorbeeld; Shoesme, Bunnies en Baby Dutch. Bij elkaar verkopen ze wel meer 40 verschillende merken! De merken komen voor het grootste gedeelte uit Italië, Spanje en Portugal. Dit seizoen is er het hippe merk ‘Tommy Hilfiger’ aan toegevoegd. Hiervan gaat Deena jullie een paar gave sneakers laten zien en we hebben ook weer een té gekke winactie voor jullie, maar daarover straks meer!!!
Hatshoe is gevestigd in het centrum van Alkmaar. Voor goed en deskundig advies ben je hier op het juiste adres. In de winkel worden je voeten electronisch nagemeten en hebben ze schoenen in verschillende breedte maten. Zo is er voor ieder wat wils en zul je hier zeker slagen! De winkel is 7 dagen per week geopend maar je kunt er natuurlijk ook 24/7 online shoppen!

Review

Deena draagt een paar witte sneakers van Tommy Hilfiger. Wat zijn ze leuk hé?! De sneakers zijn uitgevoerd in wit leatherlook. Aan de zijkanten zitten twee sterren en het bekende Tommy logo afgewerkt met glitters. De voering is gemaakt van textiel en heeft een uitneembaar voetbed. Aan de binnenzijde zit een ritssluiting, erg handig! Want hier thuis houden we niet zo van veteren. Leuk detail is het sterren reliëf op de rubberen zool. Dankzij de nopjes onder de zool ervaar je veel grip. De sneakers zijn sportief maar door de glitters toch ook meisjesachtig. Ze zijn ook nog eens leuk geprijsd, je shopt ze al vanaf 64,95 euro!

Over Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is populair geworden door zijn tijdloze kleuren en designs. De kleuren zijn met zorg uitgekozen en de designs veroveren menig hart. Sommige ontwerpen zijn effen, andere bevatten meerdere kleuren. Dat maakt dat de schoenen gemakkelijk gecombineerd worden met allerlei outfits. Of je nu voor casual, klassiek of trendy gaat, met de modellen van Tommy Hilfiger zit je altijd goed. Natuurlijk is het draagcomfort ook een reden dat het merk zo’n begrip is geworden in vele landen.

Maatadvies

De sneakers vallen goed op maat; Deena draagt de sneakers in mt 34, dit is haar gebruikelijke maat. Dit model valt in de breedte wat ruimer dus ideaal voor Deena haar wat bredere voeten. Heb je wat smallere voeten dan kun je de veters natuurlijk altijd strakker stellen.

– Gratis retourneren.
– Betaal veilig met creditcard of ideal.
– voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Hatshoe Alkmaar
Laat 119
1811 ED Alkmaar
072 – 520 27 18
7 dagen per week open!

Winactie

Dan nu de winactie, je kunt namelijk 50 euro shoptegoed winnen!!

Meedoen is simpel:

– Like Hatshoe op Facebook.
– Like Kidsmusthavesblog.com op Facebook.
– Laat in een reactie weten dat je meedoet.
– Deel dit bericht openbaar op je Facebookpagina.
– Taggen is lief.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *