Indian Blue Jeans

Eén van mijn favoriete merken voor Milan is Indian Blue Jeans. Dit merk wordt steeds populairder en de collecties zien er keer op keer weer stoer en stijlvol uit. Milan laat jullie vandaag een gave set zien uit de spring-collectie. Wij zijn benieuwd of jullie hem ook zo gaaf vinden…

Review

Jeans short Blue Dann:
Wij keken op de site naar een stoere set en Milan als ik waren meteen enthousiast over de broek; wat is hij gaaf! De broek heeft een mooie wassing en de strepen aan de zijkant geven hem een extra stoere look. Je combineert deze broek overal mee: van een basis wit T-shirt tot een shirt met een print. Dit gaat één van zijn favoriete korte broeken worden denkt Milan en ik denk dat eigenlijk ook! Er zit knoopsgatelastiek in de broek, zodat je hem kunt aansnoeren. De broek heeft twee kontzakken en aan de voorkant twee zakken. De pijpjes zijn een keer omgeslagen (en zo vast gestikt).

 • used light denim
 • slim fit
 • side tape
 • verstelbare tailleband
 • maat 2j-5j hebben haak-oogsluiting
 • 68% katoen 27% polyester 3% viscose 2% elastaan

T-shirt Spray
Een mooie combi samen met de felgroene sweater vonden wij dit T-shirt Spray.  Hoe gaaf is dit shirt met nextlevel artwork? De kleur groen komt weer terug in de letters op de borst en mouw en dit shirt matcht qua kleur weer mooi op short Blue Dann.

 • medieval blue
 • ronde hals
 • printed artwork
 • regular fit
 • 100% katoen

Sweater No Guts
Hier mag je mee gezien worden! Deze hoodie in de kleur limegroen zorgt ervoor dat je niet over het hoofd gezien wordt. Het heeft een mooie geborduurde print en in combinatie met de capuchon en buidelzak oogt de hoodie supercool! Milan vindt hem behoorlijk ‘vet’ en wil hem ook graag aanhouden na de shoot.

 • bright green
 • hoodie
 • buidelzak
 • geborduurd artwork
 • regular fit
 • 80% katoen 20% polyester

Over Indian Blue Jeans
Who’s in? Dit seizoen draait het allemaal om “The Battle of the Games”. Life is like a game. Play hard or don’t play at all! Laat zien wat je in huis hebt. Show de wereld jouw guts. Jouw skills. Jouw moves. Jump, shoot, shout & sing. Juist, just play!

Welke game is jouw favoriet? Ben jij iemand die het liefste losgaat op de beats van Just Dance? Of toch iemand die het wilde avontuur op zoekt? Two can play that game! Of je nu graag schittert op de dancefloor of de stad intrekt om de grote eindbaas uit te hangen, Indian Blue Jeans heeft als jeans-related merk altijd een passende outfit. Zeker met de vele shiny én stoere items!

Maatadvies
Milan is 166 cm lang en draagt de jeans in maat 164 en het T-shirt ook. De sweater draagt Milan in maat 176, omdat de 164 net wat krap viel.

Shoppen
De gave collectie van Indian Blue Jeans shop je hier!

Liefs, Milan & Cindy

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *