Tom du party!

Op 12 februari was het weer feest! We hadden namelijk weer een te gekke Tom-Du party bij iemand thuis. We laten jullie van dit merk twee gave items zien. Wat een leuke collectie!! Deze kleding is exclusief te koop op party’s.

Party

Op zoek naar hippe jongens- en meisjeskleding? Tom-Du maakt kleding waarin kinderen lekker kunnen spelen, maar ook zó kunnen binnenstappen bij een feestje. De kleding is vrolijk en zo ook de kledingparty’s. De kinderkleding is namelijk exclusief te verkrijgen onder het genot van taart, thee én je vriendinnen. Met maar liefst 180 enthousiaste shopadvisors worden door heel Nederland en België Tom-Du kledingparty’s georganiseerd. Bij Tom-Du houden ze wel van een gezellig feestje, jij ook?

Ik had met een aantal moeders ook zo’n party! Altijd gezellig, even bijkletsen maar vooral de kleding bekijken en luisteren naar de leuke uitleg van Franneke, onze shopadvisor. Op een super enthousiaste manier wordt eerst de meisjes kleding geshopt en vervolgens de jongens collectie. Maar ook vooral hoe te  combineren. We kregen daarnaast een overzichtelijk boekje met de bestelnummers en foto’s. Erg handig. Na lang wikken en wegen, want alles is leuk, koos ik voor Elin een jurkje en een bikini en voor Jesper een gave polo. Al had ik wel veel meer willen shoppen.
Je bestelt op de avond zelf en binnen een korte tijd wordt het dan afgeleverd bij de gastvrouw.

Tom-Du zomer

De zomer collectie bestaat uit eigenlijk uit veel kleuren maar de kleuren groen, geel, oranje en roze, ook in combinatie met elkaar, vallen mij zeer op. Leuke vrolijke prints en veel items zijn te combineren met elkaar. Voor de meisjes vooral jurkjes, rokjes en gave shirts en bij de jongens vooral shirts en shorts.
Mij viel meteen de hartjes print op…dus vandaar dit jurkje!!

Review

Elin draagt een aansluitend jurkje met aan de bovenkant een wit zwart streepje met spaghetti bandje en aan de onderkant een leuke lolly hartjes print. Het jurkje heeft een pittige lengte tot halverwege het been. Kort maar absoluut niet te kort.
Elin draagt maat 128/134. En deze zit prima.

Jesper laat jullie een te gekke polo zien in een fluor oranje/roze kleur. Super mooie felle kleur met een leuk sufboard printje en tropisch embleem.De polo zit mooi aangesloten en heeft een mooie lengte. Hij draagt 140/146 bij 140 cm. Hij combineert hem nu met jeans maar strand op een gave jeans short. Deze heeft Tom-Du eventueel ook in de collectie.

Wil je de collectie bekijken of meteen een party boeken ? Dat kan hier—>>
Tom-Du

 kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *