Nais Kidswear


Wat een gave jurk laat Evi jullie vandaag zien! De jurk is van het merk Nais

Jurk Charissa stripe
Evi laat jullie vandaag een leuke, vlotte longdress zien. Als je de jurk ziet, krijg je meteen zin in de zomer! Wat een vrolijke kleurtjes…
De jurk is neonroze met een all-over streepjesprint in de kleuren paarsblauw, geel en wit. Rondom de hals en mouwen zit een paarsblauwe bies. Ook de tailleband is paarsblauw, met een geel koordje zodat je deze wat aan kunt snoeren. Op de borst zit een blauw Nais-logo en onderaan zitten splitjes in de jurk.

De jurk bestaat voor 75% uit polyester, 20% uit katoen en voor 5% uit elastaan, waardoor deze zo zacht aanvoelt. De jurk komt tot aan haar enkels. Gelukkig draagt deze soepel, want Evi kon er gemakkelijk mee fietsen.

Evi is 135 cm lang en draagt de jurk in maat 134-140. Het sluit mooi aan en qua lengte is deze goed. Mocht ze nog wat groeien dan is dat ook geen probleem, want dan valt het gewoon iets korter.


Over Nais Kidswear
Wanneer je kiest voor Nais, kies je voor hip, stoer en sportief! Zij hebben een vrolijke, kleurrijke collectie neergezet die in combinatie met het design en de leuke details zorgt voor een look die je niet zomaar overal tegen komt. Met Nais kan elk kind zich onderscheiden van de massa en een geheel eigen stijl neerzetten.

It’s going to be a cool summer with Nais!
Verrassende kleuren- en patrooncombinaties in combinatie met leuke details. De nieuwe zomercollectie van Nais Kidswear is helemaal te gek voor kinderen die liever niet de massa volgen. Wees vooral jezelf, er zijn al zoveel anderen. De hippe collectie heeft een sportieve en stoere look. En, heel belangrijk, de kleding is super comfortabel.

Shoppen
De gave collectie van Nais Kidswear shop je hier!

Liefs, Evi & Cindy

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *