Shabbies Amsterdam!

Vandaag laten we jullie een merk zien dat jullie vast wel zullen kennen: Shabbies Amsterdam! Wellicht heb je voor jezelf een paar Shabbies in de kast staan, maar wist je dat er ook een meiden-collectie is? Girly maar toch stoere enkellaarsjes, sneakers en sandalen uitgevoerd in hoogwaardige leersoorten zoals je van Shabbies Amsterdam gewend bent. Verkrijgbaar voor jouw mini in maat 28 tot en met 39.
Shabbies Amsterdam was pas nog in de media, omdat ze failliet waren verklaard, maar de merken Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam
blijven in Nederlandse handen dankzij de overname door het Nederlandse RNF B.V. RNF B.V. is ook eigenaar van het merk MEXX. Gelukkig, want dit gave merk willen wij toch helemaal niet missen!

Review
Evi laat jullie een paar stoere, zilveren enkellaarsjes zien uit de meidencollectie. Het laarsje van metallic leer heeft een echte wow-factor! Dankzij de ritssluiting is dit laarsje gemakkelijk aan en uit te doen. Het was nog moeilijk iets te kiezen uit de meidencollectie, omdat we zoveel leuke items zagen. Uiteindelijk kozen we voor dit mooie laarsje, omdat Evi ook een zilveren zomerjasje heeft en dat natuurlijk mooi samen matcht.
Het laarsje heeft een ronde neus en op de achterkant staat het bekende merklogo. Het leer voelt heel soepel aan en ze kan deze laarsjes gemakkelijk zelf aan- en uittrekken.

Evi draagt de laarsjes nu bij een stoere jeans, maar onder een rokje of jurkje staat dit natuurlijk ook gaaf! De kleur is neutraal, dus het past overal bij en het zilveren jasje (van Vingino) maakt de outfit helemaal af.
Evi draagt maat 34 (bij schoenmaat 33/34), maar ze vallen zeker niet klein en wellicht had ze een maatje kleiner ook nog gepast, maar nu hebben we er veel langer plezier van.

Over ontwerper Fred de la Bretonière
De twee merken van Fred: Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam vormen een complete collectie met een sympathieke uitstraling en klassieke touch. Het designteam ontwerpt daarnaast tassen, ceinturen, kleine lederwaren en accessoires. De kracht van de collectie Fred de la Bretonière is het gebruik van natuurlijke materialen toegepast op tijdloze ontwerpen. De lijn wordt gekenmerkt door eenvoud, elegantie en vrouwelijke stoerheid met aandacht voor draagbaarheid en een verzorgde afwerking. De focus op details in de afwerking vereisen veel handwerk en vakmanschap. Daarnaast is het gebruik van dierlijke prints variërend van croco tot python typisch voor de Fred de la Bretonière collectie.

Shoppen
De girlscollectie scoor je hier! Deze leren laarsjes zijn verkrijgbaar in drie kleuren: rood, zilver en (licht)blauw. In het suède zijn ze ook nog verkrijgbaar in het blauw en geel. je shopt deze laarsjes voor €114,95/€119,95. De nieuwe kidscollectie is helemaal bijpassend bij de Shabbies Amsterdam damescollectie van het najaar 2018. Mix en match jouw favoriete Shabbies met de Girlz collectie en ga er samen op uit: moeder, dochter en jullie Shabbies.
Wil je kijken of er voor jezelf nog iets moois tussenzit, dan kijk je hier! Liever een mooie tas, riem of portemonnee? Kijk snel op de site van Shabbies, want je vindt het hier allemaal! Enkele voordelen van Shabbies Amsterdam:

  • Gratis verzending (vanaf 50 euro)
  • Binnen 1-2 werkdagen geleverd
  • Kosteloos retourneren
  • Achteraf betalen mogelijk

Liefs, Evi & Cindy

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *