Indian Blue Jeans

Summervibes
De lente is begonnen en ook het lekkere weer is onderweg! Liv laat vandaag van het hippe merk Indian Blue Jeans een tof badpak en denim short zien. Het denim short heeft te gekke zomerse geborduurde badges aan de voorkant echt een heeeel gaaf detail!! De onderkant van het broekje heeft een leuk roesje en het is een mooi skinny model. Het broekje heeft zakken (dat vindt Liv de verzamelaar eigenlijk het belangrijkste), handige lusjes om er een riempje in te dragen en de kleinere maten zo ook deze hebben een haak-oog sluiting erg fijn voor de kids op school wanneer ze naar de wc moeten. Ik ben echt dol op panterprint dus dit badpak is volgens mij de absolute musthave voor komende zomer, zooooo gaaf!! Het badpak heeft met all over panter print heeft ook weer van die leuke ruffels.

Pasvorm
Indian Blue Jeans valt goed op maat. Liv is ongeveer 1.06meter en draagt maat 104.110 van de items. Dit past dus perfect. Het broekje is een mooi skinny fit model en ook het badpak sluit perfect aan. Het broekje heeft een verstelbare tailleband dus mocht je kindje net als Liv wel lang maar smal zijn kun je het broekje zo mooi op maat krijgen en zit hij top.

Hoe te combineren
Dit badpak met korte broekje erover is natuurlijk al helemaal te gek zo samen voor op vakantie of een heerlijke zomerdag maar voor een schooldag of een feestje kun je hier een leuk shirt opdragen. Het spijkershortje is perfect te combineren met alle kleurtjes. Liv draagt hem met een geel shirt wat ze nog van vorig jaar had en dat geel komt toevallig ook terug in het broekje.

Shoppen
Je shopt deze leuke items via de website van Indian Blue Jeans –> website Indian Blue Jeans
Het broekje kost 49,95 en is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m maat 176.
Het badpak kost 29,95 en is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m maat 176.
Je maat online uitverkocht of ga je liever in de winkel eerst passen kijk dan bij een van de verkooppunten –> Verkooppunten Indian Blue Jeans

Meer over Indian Blue Jeans
Indian Blue Jeans is een stoer fashionlabel voor kids tussen de 2 en 16 jaar. Ze staan bekend om hun onwijs fijne jeans maar hebben zoals je ziet nog veel meer te gekke items. Indian Blue Jeans is hip, stoer en comfortabel.

Website Indian Blue Jeans

Liefs,
Bianca & Liv

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *