Claesens

Tijgers
Morgen gaat een heerlijk warme dag worden en daardoor komen wij al helemaal in de zomerstemming! Liv laat vandaag van het mooie merk Claesens Uv zwemkleding zien. Liv verbrand gelukkig niet snel maar ook dan is UV bescherming nog onwijs belangrijk. Het setje heeft een all over tijgerprint en heeft een heerlijk fel kleurtje ik ben echt mega verliefd en ook Liv vond dit helemaal geweldig!! Liv showt een zwemshortje met panters in heerlijk felroze! Het zwemshortje heeft een tailleband met een roze aanrijgkoordje en witte biesjes aan de zijkanten. Gemaakt van 100% polyester. Daarop draagt ze een uv-shirt met korte mouwen in knal roze met weer de toffe alloverprint van panters. Het Uv-shirt heeft roze stiksels en is gemaakt van 83% Polyester/17% spandex. Het setje heeft Uv-bescherming factor 50! Wij gaan hier heeeel veel gebruik van maken komende zomer. Het setje is super tof om mee te gaan zwemmen maar kun je ook leuk zo dragen op een heerlijke zomerdag.

Pasvorm
Dit gave Uv setje van Claesens valt goed op maat. Liv is 4 jaar, 1.06 meter en draagt van deze items maat 4 (104/110). Dit zit helemaal perfect dus je kunt gewoon de normale maat van je kindje aanhouden! Het setje sluit overal mooi aan en heeft een prachtige kwaliteit. Claesens staat er ook om bekend dat ook na veel dragen en wassen de items super mooi blijven dus dat is heel fijn.

Shoppen
Je shopt deze gave items via de officiele webshop van Claesens –> Website Claesens
Het UV shirt is verkrijgbaar van maat 2 (92/98) t/m maat 14 (164/170) en kost 32,50
Het UV shirt is verkrijgbaar van maat 2 (92/98) t/m maat 14 (164/170) en kost 29,95
Via de webshop shop je nog veel meer gave items voor het hele gezin dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Meer over Claesens
Claesens is een hip merk van Nederlandse bodem en verkoopt naast te leuke zwemkleding ook ondergoed, pyjama’s en toffe kleding baby’s, jongens, meisjes, dames en heren. Het merk bestaat al meer dan 25 jaar en heeft een top kwaliteit! Via de officiële webshop van Claesens kun je de gehele collectie bestellen. Meer daarover:
– Gratis verzending vanaf €75,00 binnen Nederland
– voor 12:00 op werkdagen besteld = dezelfde dag verstuurd
– Binnen 14 dagen retourneren
Website Claesens

Liefs,
Bianca & Liv

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *