O’ Chill

Vandaag is een mooie dag voor een zomerse leuke outfit! O’ Chill heeft zoals altijd fleurige prints en kleurtjes in de collectie, en ook het jurkje van Elin is super fleurig! Merkmeisjes maakte dit mogelijk. Erg leuk weer!

OChill

 

O’Chill heeft een nieuw jasje gekregen! De zomercollectie – only for girls – zit boordevol met vrolijke kleuren, leuke jurkjes en fun items. Een nieuw logo, een nieuwe collectie: een nieuw avontuur!

O’chill bestaat al sinds 2011 en richt zich op het meisje dat plezier maakt. Onze collectie is vrolijk, speels en meisjesachtig. Veel jurkjes, veel fun items en heel veel kleur.

O’Chill heeft een eigen fabriek, genaamd Niratex, in Istanbul, Turkije. O’Chill heeft doordat het een eigen productie heeft veel meer controle op de kwaliteit van de collecties. Het grootste gedeelte van de stoffen is zelf gefabriceerd. Er worden mooie en duurzame garens ingekocht en door de breierij tot tricot stoffen verwerkt. Als het garen, de basis van de stof, van hoogwaardige kwaliteit is, zorgt dit uiteraard ook voor een kwalitatief hoogwaardig kledingstuk. Doordat we de garen tot aan uitlevering aan de uiteindelijke klant in één bedrijf hebben ondergebracht is de prijs- kwaliteit verhouding scherp en voordeling. Dit heeft natuurlijk ook invloed op jouw portemonnee!

 

Merkmeisjeskleding

Bij Merkmeisjeskleding shop je een ruim aanbod aan kledingmerken voor meiden zoals; B.Nosy, Quapi, KIEstone, TOPitm, NoNo, O’Chill, Dutch Dream Denim, Bampidano en Chaos en Order. Dit seizoen is daar het merk ‘NoBell’ bijgekomen. En volgend seizoen komen daar nog meer merken bij.

-Gratis verzending boven de € 20,- (NL & BE)
-Veilig en kosteloos achteraf betalen (AfterPay & Billink)
-Binnen 24 uur verzonden
-Bij retour altijd geld terug

Je shopt het allemaal hier!

 

Review

Elin draagt een jurkje dat uit twee delen bestaat met een elastische band in het midden.

De bovenkant is groen met wit met een zig zag patroon. De rand bovenaan is donkerblauw.  De onderkant is donkerblauw met allemaal leuke hartjes. Deze hartjes zie je veel terugkomen in de collectie van O ‘Chill. Het fijne is, dat de hartjes in veel verschillende kleuren zijn, zodat het jurkje met veel kleuren te combineren is. Bijvoorbeeld een legging, maillot of vestje. Het jurkje valt tot net boven de knie. Ik heb wel een maatje groter besteld voor Elin, zodat ze hem lang kan door dragen. Ze heeft 128, maar dit is 134/140. Iets ruimer dus. Elin draagt het jurkje met slippers en blote benen maar ze heeft hem ook aan met een blauwe legging of (best heftig ) rode maillot. En dan een jeans jasje erboven. Leuk toch?

Het jurkje kost 39,95 euro en je shopt hem hier >>

Merkmeisjeskleding

 

 
 
 
 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *