Review TYGO & vito

De derde levering van dit stoere merk ligt inmiddels al in de winkels en webshops. Maar Adam laat jullie vandaag nog een super gaaf setje zien uit de tweede levering!

TYGO & vito

TYGO&vito jongenskleding is verkrijgbaar vanaf 2017. Een stoer en sportief kledingmerk speciaal voor de jongens. Een complete collectie van spijkerbroeken in trendy wassingen tot functionele zomerjassen. De collectie kenmerkt zich door het wat harder kleurgebruik zoals groen, rood, oranje en blauw in combinatie met denim. Een uitermate geschikte modelijn voor het dagelijks dragen en het lekker buitenspelen. Kwaliteits kleding in een prima betaalbare prijsklasse.

De collectie van TYGO & vito zit bomvol coole shirts met sportieve prints, makkelijke sweaters, sweatpants, sweatshorts en de coolste spijkerbroeken. Ideaal voor de bewegelijke jongens die van comfort en mode houden. De collectie van TYGO & vito is verkrijgbaar van maat 92 t/m 152.

Review

De sweater is echt té leuk gewoon! Hij bestaat uit verschillende kleurencombinaties van groen, grijs en blauw. De mouwen zijn effen groen en van voren zit een afdruk van een auto in dezelfde kleur groen. De achterkant is donkerblauw en heeft een all-overprint van kleine logo’s. Bovenaan zit een neongroene rubberen tekstprint; SEE YOU NEXTERDAY. De uiteinde van de mouwen hebben donkerblauwe fijne ribgebreide boorden. De sweater kost 29,95 euro.

Het shirt is geel met blauw/groene veegpailletten. Je kunt het TYGO & vito logo verkleuren naar ‘CHILL’. Eromheen zit nog een donker grijze tekstprint. Zowel de sweater als het t-shirt heeft een lichte stretch in de stof en draagt dan ook erg comfortabel. Je shopt dit shirt voor een leuk prijsje van 19,95 euro.

Eronder draagt Adam een skinny jeans in een lichte jeansstof. Er zit een leuke sleutelhanger bij.

Om de set helemaal af te maken draagt Adam er een stoer petje bij! Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kost 14,95 euro.

Maat advies

Adam is ruim 150 cm lang en draagt de hele set in mt 146/152. De sweater en jeans zitten perfect en het shirt is nog ruim genoeg om de hele zomer mee door te komen. Het petje is één maat en verstelbaar dus past altijd!

Je shopt TYGO&vito o.a bij Kikse Kids, Cutencool en Jill&Mill Kids.

Liefs Miranda & Adam

SEE YOU NEXTERDAY

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *