Review en winactie Z8!

Vandaag laat Evi jullie het tweede setje zien uit onze Z8-week en jij kan deze week een Z8-setje winnen! Iedere dag laten we je een setje zien en je mag zo vaak meedoen als je wilt. Volgende week maandag wordt de winnaar bekend gemaakt. Wat je daarvoor moet doen lees je onderaan deze blog.

Jurkje Janine
Wat worden wij ieder seizoen weer blij van dit merk en deze kleurtjes. Bij het zien van dit leuke setje kregen wij allebei spontaan het zomergevoel! Wat een vrolijk setje. Het donkerblauwe jurkje heeft een alloverprint van stippen in de kleuren kobaltblauw, rood, lichtroze en goud. Alle stippen hebben een subtiel glitterlaagje.

Bij de hals is het jurkje ietwat geplooid en de mouwen hebben een speels en trendy dubbellaags roezelrandje. In de taille zit een gesmockte band. Daar word je toch blij van?!

We hebben het jurkje hier gecombineerd met lichtroze legging Britney. De legging heeft een gouden elastiek in de taille en valt heel mooi smal. In plaats van een legging kan je dochter er ook een paar kniekousen onder dragen. Z8 heeft deze in meerdere kleuren.

Evi draagt onder deze set haar slippers, maar als ze kniekousen aan heeft combineert ze dat met sneakers of een laarsje.

Maatadvies
Evi draagt het jurkje in maat 128-134 bij een lengte van 135 cm. Het jurkje zit perfect! Ze kan er heerlijk in bewegen en spelen. De legging draagt Evi in maat 134. Het is een aansluitend model en valt lang.

Over Z8
In 2004 is Z8 kleinschalig gestart met de verkoop van kwalitatieve basic shirtjes in vijf verschillende kleuren. Het concept van Z8 baby sloeg erg goed aan en de collectie babykleding werd ieder half jaar verder uitgebreid. In 2006 zette Z8 baby een complete collectie babykleding op de markt. In Nederland en België werd Z8 volop verkocht en er kwam steeds meer behoefte aan Z8 in grotere maten. In januari 2008 werd daarom ook voor het eerst de nieuwe Z8 kinderkleding collectie gelanceerd. Inmiddels is Z8 uitgebreid tot een volwaardig kinderkledingmerk met twee collecties per jaar en meer dan 200 verkooppunten in binnen- en buitenland.

Na 7 succesvolle jaren was het tijd voor een nieuwe richting. Z8 heeft daarom in januari 2012 speciaal voor de allerkleinsten een aparte lijn opgezet, genaamd Z8 Newborn. De Z8 Newborn collection is verkrijgbaar in maat 50, 56, 62 en nu ook in maat 68. De babykleding collectie kenmerkt zich door een perfecte pasvorm, het gebruik van soepele materialen en heeft net als Z8 aandacht voor detail.

Shoppen
Jurkje Janine shop je hier voor €36,95. Legging Britney shop je hier voor maar €16,95.
Bij Z8 slaag je niet alleen voor je dochter fantastisch; voor je zoon hebben ze ook een toffe collectie en zelfs de mama’s kunnen hier slagen! De hele collectie van Z8 shop je via de website van Z8: www.z8.nl.

Winactie in samenwerking met Z8:
Deze actie loopt via onze Facebook en Instagram pagina. Om meer kans te maken kun je dus bij beide meedoen!

Deze hele week is het Z8-week en laten we iedere dag een andere toffe set zien. Een van de sets gaan wij aanstaande maandag (15-4) verloten. Je mag op meerdere setjes reageren. Meedoen is simpel:
– Like/volg de pagina van Z8 via Facebook en/of Instagram
– Like/volg onze pagina Kidsmusthavesblog via Facebook en/of Instagram
– Laat ons weten welke maat jij van dit setje zou willen winnen
– Tag 3 vrienden die deze actie ook niet willen missen
– Delen is lief!

Succes!

Liefs, Evi & Cindy

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *