Z8 week Loulou

Shine like a star
Z8 is ieder seizoen weer een van onze absoluut favoriete merken. Het merk heeft steeds weer toffe kleuren, gave prints en leuke details. Zelf heb ik twee meiden van net 1 en 4 jaar en vindt het mega leuk ze met elkaar te matchen in Z8. Meestal hebben ze bepaalde thema kleuren dus hebben ze iets in dezelfde kleur aan maar dan net met een ander motiefje de ene een streep en de ander een ster bijvoorbeeld. Loulou laat vandaag een super leuke set zien uit de nieuwe SS19 collectie. Het blauwe jurkje heeft mooie rode sterren en als je goed kijkt ook een paar hartjes in de print. Daaronder draagt Loulou in bijpassend rood een legging. Deze legging heeft een mooie gouden glitterband. Om de outfit helemaal compleet te maken draagt Loulou hierbij een roze/rood gestreepte haarband. Wij zijn mega fan van deze set. Het is met lange mouwen dus nu al goed te dragen maar ook straks in het najaar nog goed door te dragen. Wij zijn helemaal fan van deze set en vinden het dus mega gaaf dat we aan jullie in deze Z8 week ook een setje mogen verloten. Hierover straks meer!

Pasvorm
Z8 sluit heel mooi aan. Loulou is net jaar geworden en draagt maat 86 van deze outfit. De jurk zit precies goed de legging had ze ook een maatje kleiner van gepast maar dat kon ik niet goed inschatten omdat ze tot kort geleden in het gips zat. Deze kan ook prima! Je kunt dus voor z8 de normale maat van je kids aanhouden. Van de haarband draagt Loulou maat S deze maat kun je het beste kopen wanneer je kindje tot maat 92 zit.

Hoe te combineren
Loulou combineert dit setje met een toffe haarband van Z8 (model Sarah) en een rode legging van Z8 (model Britney). Onder dit setje kun je een paar stoere sneakers aan. Het jurkje is door de lange mouwen goed het gehele jaar door te dragen. Voor de koudere dagen is een leuk vestje of spijkerjasje er ook tof bij. Om het setje helemaal af te maken draagt Loulou een leuke bijpassende Z8 haarband rood/roze gestreept. De legging en haarband zijn ook leuk te combineren met andere jurkjes uit de collectie.

Shoppen
Je shopt dit jurkje vanaf maat 68 t/m maat 140/146.
Je shopt de legging vanaf maat 68 t/m maat 140.
Het jurkje kost 31,95 in de babymaten en 36,95 in de kindermaten.
De legging kost 16,95 in de babymaten en 19,95 in de kindermaten.
De haarband is verkrijgbaar in maat S & M en kost 9,95.
Je shopt deze toffe items in de officiële webshop van Z8 –> Webshop Z8
Wil je liever de items in de winkel zen en passen kun je online de verkooppunten vinden –> Webshop Z8

Winactie
Deze actie loopt via onze Facebook en Instagram pagina. Om meer kans te maken kun je dus bij beide meedoen!
Deze hele week is het Z8 week en laten we iedere dag een ander toffe set zien. Een van de sets gaan wij aanstaande maandag (15-4) verloten. Je mag op meerdere setjes reageren.
Meedoen is simpel:
– Like de pagina van Z8 via Instagram en/of Facebook.
– Like onze pagina van Kidsmusthavesblog via Instagram en/of Facebook.
– Laat weten in welke maat jij dit setje zou willen winnen.
– Tag 3 vrienden die deze actie ook niet willen missen.
– Delen is lief!

Meer over Z8
Z8 (spreek uit als “zacht”) is een jong, stoer kledingmerk voor meisjes en jongens in de maten 56 t/m 146. Voor de allerkleinsten is er Z8 Newborn in de maten 50 t/m 68. Twee keer per jaar brengt Z8 een nieuwe collectie op de markt. Z8 kenmerkt zich door kwaliteit, soepelheid en de kracht van het combineren! Z8 heeft een geheel eigen stijl en elke collectie heeft altijd vernieuwende elementen. Voor de baby’s, meisjes en de jongens zijn er steeds wisselende kleurthema’s met uiteenlopende artikelen. Per thema kunnen de items onderling heel goed gecombineerd worden. De meeste stoffen die Z8 gebruikt bevatten lycra waardoor de stof soepel en rekbaar is en heel mooi in model blijft. Ook voor de baby’s is dit heel comfortabel en gemakkelijk met aan- en uitkleden.


Webshop Z8

Liefs,
Bianca & Loulou

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *