Z8 week/review 3

Zoals jullie hebben gezien laten we deze week elke dag een gave set zien van Z8 en aansluitend geven we een van de sets weg! Zooo gaaf!! Vandaag laat ik samen met Elin het jurkje Jasmijn zien! Heerlijk in het zonnetje kon ze dit jurkje lekker aan zonder jas! Lekker!

Review
Het jurkje is donkerblauw met een gaaf kraagje. Op het kraagje staan twee ijsjes, dit is toch echt te schattig!
In het midden van het jurkje zit een elastische band, heel fijn voor mijn smalle poppertje. Elin is 1.29 en draagt hier 140 maar valt heel goed.
Onder het jurkje draagt ze legging Brechtje.
En in haar haar heeft ze een leuke haarband van Z8. Ik zou dit jurkje vooral combineren met een legging met gave gympen of een slippertje(als het weer het toe laat). Er zijn ook leuke kniekousen te krijgen, ook heel gaaf! Een donkerblauw vestje ,roze jasje van Z8 of jeans jasje. maakt deze outfit iets warmer en staat ook super tof!
Jurkje is 29,95 euro en legging 16,95 euro.
Je shopt de items hier—->>
Z8
Vrijdag laten we Elin haar broer Jesper zien.. ja de jongens vergeten we ook niet hoor!

Over Z8


In 2004 is Z8 kleinschalig gestart met de verkoop van kwalitatieve basic shirtjes in vijf verschillende kleuren. Het concept van Z8 baby sloeg erg goed aan en de collectie babykleding werd ieder half jaar verder uitgebreid. In 2006 zette Z8 baby een complete collectie babykleding op de markt. In Nederland en België werd Z8 volop verkocht en er kwam steeds meer behoefte aan Z8 in grotere maten. In januari 2008 werd daarom ook voor het eerst de nieuwe Z8 kinderkleding collectie gelanceerd. Inmiddels is Z8 uitgebreid tot een volwaardig kinderkledingmerk met twee collecties per jaar en meer dan 200 verkooppunten in binnen- en buitenland.

Na 7 succesvolle jaren was het tijd voor een nieuwe richting. Z8 heeft daarom in januari 2012 speciaal voor de allerkleinsten een aparte lijn opgezet, genaamd Z8 Newborn. De Z8 Newborn collection is verkrijgbaar in maat 50, 56, 62 en nu ook in maat 68. De babykleding collectie kenmerkt zich door een perfecte pasvorm, het gebruik van soepele materialen en heeft net als Z8 aandacht voor detail.

Shoppen

Bij Z8 slaag je niet alleen voor je dochter fantastisch; voor je zoon hebben ze ook een toffe collectie en zelfs de mama’s kunnen hier slagen! De hele collectie van Z8 shop je via de website van Z8: www.z8.nl.

Winactie in samenwerking met Z8:
Deze actie loopt via onze Facebook en Instagram pagina. Om meer kans te maken kun je dus bij beide meedoen!

Deze hele week is het Z8-week en laten we iedere dag een andere toffe set zien. Een van de sets gaan wij aanstaande maandag (15-4) verloten. Je mag op meerdere setjes reageren. Meedoen is simpel:
– Like/volg de pagina van Z8 via Facebook en/of Instagram
– Like/volg onze pagina Kidsmusthavesblog via Facebook en/of Instagram
– Laat ons weten welke maat jij van dit setje zou willen winnen
– Tag 3 vrienden die deze actie ook niet willen missen
– Delen is lief!

Succes!
Liefs Elin en Ivette

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *