Review+Winactie Z8

Deena laat jullie een super gewild jurkje zien van Z8 en jullie maken kans om dit jurkje met bijpassende legging en haarband te winnen!!! Maar daarover straks meer.

Z8

De Z8 jongens en Z8 meisjes collectie worden gehuld in kleuren als Bottle Green, Graphite, Popping Pink, Lipstick Red en Royal Blue. Vooral de grappige teksten zijn erg leuk bij de jongenscollectie Z8. Bij de meisjescollectie Z8 zien we vooral hartjes, stipjes, streepjes, lipjes, sterretjes en panterprint terugkomen.

Review

Deena draagt jurkje ‘Julia’. Het jurkje heeft een té gekke kleurencombinatie; rood/roze gestreept. Op de schouders zitten ruches; lekker vrolijk en meisjesachtig! In het midden zit een gesmockte tailleband. Op de voorkant staat; #Pink Power. Je shopt dit jurkje vanaf mt 92 voor 39,95 euro. De kleinere maatjes voor 36,95 euro.

Eronder draagt ze een effen rode legging. De tailleband is elastisch met gouden glitters. Aan de onderkant zit een klein Z8 label. Je shopt de legging vanaf mt 92 voor 19,95 euro en de kleinere maatjes voor 16,95 euro.

Maatadvies

Deena is ruim 142 cm lang en draagt de jurk in mt 140/146 en de legging in mt 140. Het jurkje is nog ruim genoeg om de hele zomer mee door te komen. De legging valt mooi smal en zit precies goed. De haarband draagt ze in mt M.

Combi tips

De hele collectie van Z8 is onderling goed met elkaar te combineren. Deena draagt een rode legging onder het jurkje maar roze of donkerblauw kan natuurlijk ook! Wil je een wat sportievere look? Draag er dan een paar kniekousen onder! Z8 verkoopt het allemaal.

Je shopt de hele collectie hier; www.z8.nl.
Veel shop plezier!!!

Winactie

Dan nu de winactie, deze loopt via onze Facebook- en Instagrampagina. Om meer kans te maken kun je dus bij beide meedoen!
Deze hele week is het Z8 week en laten we iedere dag een ander toffe set zien. Eén van de sets gaan wij aanstaande maandag verloten. Je mag op meerdere setjes reageren!

Meedoen is simpel:
– Like de pagina van Z8 via Instagram en/of Facebook.
– Like onze pagina van Kidsmusthavesblog via Instagram en/of Facebook.
– Laat in een reactie weten welke maat je wilt willen winnen.
– Tag 3 vrienden die deze actie ook niet willen missen.
– Delen is lief!

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *