Win-actie /Review Z8

En dan hebben we vanavond de laatste review voor jullie. En ook deze set is te winnen, en dat is natuurlijk super fijn voor de jongens moeders..

Review

Jesper laat een gave grijze sweater Tim (29,95) zien en de bekende jogger Dean (36,95)van Z8.
Zo blij dat Jesper dit merk nog net past, want het zijn echt super fijne jogging broekjes. Gave strakke onderkant met iets baggy bovenkant en toffe kniestukken. Echt een stoere broek in jeans look.
Hij valt niet heel groot.. Jesper draagt de grootste maat, 140/146. De sweater valt iets groter en zit heel mooi. Heerlijk zachte stof met een gave rode tekst. Het is een mooie set, die vaak gedragen gaat worden! Het kan gewoon niet missen dat jullie deze set willen winnen..
Win je hem niet, dan kun je hem hier shoppen:
Z8


Over Z8

In 2004 is Z8 kleinschalig gestart met de verkoop van kwalitatieve basic shirtjes in vijf verschillende kleuren. Het concept van Z8 baby sloeg erg goed aan en de collectie babykleding werd ieder half jaar verder uitgebreid. In 2006 zette Z8 baby een complete collectie babykleding op de markt. In Nederland en België werd Z8 volop verkocht en er kwam steeds meer behoefte aan Z8 in grotere maten. In januari 2008 werd daarom ook voor het eerst de nieuwe Z8 kinderkleding collectie gelanceerd. Inmiddels is Z8 uitgebreid tot een volwaardig kinderkledingmerk met twee collecties per jaar en meer dan 200 verkooppunten in binnen- en buitenland.

Na 7 succesvolle jaren was het tijd voor een nieuwe richting. Z8 heeft daarom in januari 2012 speciaal voor de allerkleinsten een aparte lijn opgezet, genaamd Z8 Newborn. De Z8 Newborn collection is verkrijgbaar in maat 50, 56, 62 en nu ook in maat 68. De babykleding collectie kenmerkt zich door een perfecte pasvorm, het gebruik van soepele materialen en heeft net als Z8 aandacht voor detail.

Shoppen

Bij Z8 slaag je niet alleen voor je dochter fantastisch; voor je zoon hebben ze ook een toffe collectie en zelfs de mama’s kunnen hier slagen! De hele collectie van Z8 shop je via de website van Z8: www.z8.nl.

Winactie in samenwerking met Z8:
Deze actie loopt via onze Facebook en Instagram pagina. Om meer kans te maken kun je dus bij beide meedoen!

Deze hele week is het Z8-week en laten we iedere dag een andere toffe set zien. Een van de sets gaan wij aanstaande maandag (15-4) verloten. Je mag op meerdere setjes reageren. Meedoen is simpel:
– Like/volg de pagina van Z8 via Facebook en/of Instagram
– Like/volg onze pagina Kidsmusthavesblog via Facebook en/of Instagram
– Laat ons weten welke maat jij van dit setje zou willen winnen
– Tag 3 vrienden die deze actie ook niet willen missen
– Delen is lief!

Liefs Jesper en Ivette

Succes!

 

 

 

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *