Z8 week Liv

Go fot it!
Vandaag laten wij weer een toffe set zien in deze Z8 week. Wij hebben ook een hele leuke winactie in samenwerking met Z8 hierover later meer. Liv laat vandaag een mooie blauw wit gestreepte jurk zien met groene onderkant. Het jurkje heeft een mooie gouden glitter tekst: Go for it!! Het jurkje heeft een ook leuk ruffle mouwtje. Liv draagt eronder een donkerblauwe legging van Z8 en om de outfit helemaal af te maken heeft ze ook nog een roze haarband erbij aan. Wij vinden deze set super leuk! Heel fijn te dragen en ook fijn voor kids om mee te spelen. Wij zijn super fan van deze outfit en is goed het hele jaar door te dragen.

Pasvorm
Z8 sluit super mooi aan en valt goed op maat. Liv draagt maat 104/110 van dit jurkje en van de legging draagt ze maat 104. Liv is 1.08 meter dus je kunt de normale maat van je dochter aanhouden. De kleding valt goed en je kindje kan er heerlijk in bewegen en spelen.

Hoe te combineren
Liv draagt dit jurkje in combinatie met een leuke roze/rood gestreepte haarband (Model: Sarah) en donkerblauwe legging (Model: Britney). Het setje is nu al super leuk te dragen met bijvoorbeeld een spijkerjasje of vestje. Z8 verkoopt ook een leuk roze en donkerblauw bombervestje wat je hier heel leuk bij kunt dragen.

Winactie
Deze actie loopt via onze Facebook en Instagram pagina. Om meer kans te maken kun je dus bij beide meedoen!
Deze hele week is het Z8 week en laten we iedere dag een ander toffe set zien. Een van de sets gaan wij aanstaande maandag (15-4) verloten. Je mag op meerdere setjes reageren.
Meedoen is simpel:
– Like de pagina van Z8 via Instagram en/of Facebook.
– Like onze pagina van Kidsmusthavesblog via Instagram en/of Facebook.
– Laat weten in welke maat jij dit setje zou willen winnen.
– Tag 3 vrienden die deze actie ook niet willen missen.
– Delen is lief!

Shoppen
Je shopt dit jurkje vanaf maat 68 t/m maat 140/146.
Je shopt de legging vanaf maat 68 t/m maat 140.
Het jurkje kost 31,95 in de babymaten en 36,95 in de kindermaten.
De legging kost 16,95 in de babymaten en 19,95 in de kindermaten.
De haarband is verkrijgbaar in maat S & M en kost 9,95.
Je shopt deze toffe items in de officiële webshop van Z8 –> Webshop Z8
Wil je liever de items in de winkel zen en passen kun je online de verkooppunten vinden –>

Meer over Z8
Z8 (spreek uit als “zacht”) is een jong, stoer kledingmerk voor meisjes en jongens in de maten 56 t/m 146. Voor de allerkleinsten is er Z8 Newborn in de maten 50 t/m 68. Twee keer per jaar brengt Z8 een nieuwe collectie op de markt. Z8 kenmerkt zich door kwaliteit, soepelheid en de kracht van het combineren! Z8 heeft een geheel eigen stijl en elke collectie heeft altijd vernieuwende elementen. Voor de baby’s, meisjes en de jongens zijn er steeds wisselende kleurthema’s met uiteenlopende artikelen. Per thema kunnen de items onderling heel goed gecombineerd worden. De meeste stoffen die Z8 gebruikt bevatten lycra waardoor de stof soepel en rekbaar is en heel mooi in model blijft. Ook voor de baby’s is dit heel comfortabel en gemakkelijk met aan- en uitkleden.

Webshop Z8

Liefs,
Bianca & Liv

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *