Review Bellaire via Cute’n Cool

Cute’n Cool

Cute’n Cool is een leuke webshop voor jongens en meiden. Vanaf baby tot tiener kun je hier terecht. Ze hebben een uitgebreide collectie met de hipste merken zoals; Levv, Moodstreet, Dutch Dream Denim, Chaos and Order, B.Nosy, Quapi, Cars, O’Chill, Lovestation22, Kidz-art enz. Dit seizoen is er het prachtige merk ‘Bellaire’ bijgekomen voor de stoere boys. Adam gaat jullie een gaaf t-shirt hiervan laten zien. Cute’n Cool heeft voor deze zomer weer ruim ingekocht en verkoopt een uitgebreide collectie zodat je ook onderling de merken prima kunt mixen en matchen. Neem ook zeker even een kijkje bij de voorafgaande collecties want die shop je met hoge kortingen.

Bellaire

Bellaire is een jongensmerk dat verkrijgbaar is vanaf maat 110-116 t/m maat 170-176. Bellaire biedt sportieve, hippe collecties die een schat aan (verborgen) details met zich meedragen: verborgen capuchons, technische rubberprints en nylon details. De afwerking is verfijnd en comfortabel.

Het kleurbeeld van Bellaire is ingetogen, klassiek en stoer. Deze collectie zie je veel donkerblauw, wit en rood. De materialen zijn comfortabel; Bellaire jongenskleding wordt voornamelijk gemaakt van jerseys en sweats.

Review

Dit tricot t-shirt is donkerblauw en heeft korte mouwen, het is gemaakt van katoen met elastan. De bovenkant is in een piqué en op de voorkant heeft het shirt een rubberen opdruk met de tekst; Bellaire. De stof voelt heerlijk zacht aan en draagt dan ook erg comfortabel. Het shirt heeft een sportieve maar toch ook een classy look.

Maatadvies

Adam is ruim 150 cm lang en heeft een normale bouw. Hij draagt het shirt in mt 146/152 en heeft nog voldoende groeiruimte om de hele zomer mee door te komen.

Je shopt dit t-shirt al voor 24,95 euro bij Cute’n Cool, veel shop plezier!

– Snelle levering.
– Lage verzendkosten van 2,95 euro.
– Gratis verzending vanaf 35 euro.
– Ophalen mogelijk op afspraak
– Betalen via ideal, creditcard of overschrijving.

Liefs Miranda & Adam

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *