Review Retour set via Kikse Kids

Kikse Kids begon 3 jaar geleden met 5 kledingmerken, inmiddels verkopen ze maar liefs 12 topmerken; Topitm, Retour, Le Chic, Nobell, Bellaire, Quapi, Tygo&Vito, Dutch Dream Denim, Like Flo, B.Nosy, Levv en O’Chill. Kikse Kids is een groeiende shop die de laatste modetrends volgt, elk seizoen komen er dan ook weer nieuwe merken bij! Ze zijn gevestigd in Heerlen en hebben gratis parkeergelegenheid voor de deur. Woon je niet in de buurt? Bij Kikse Kids is het mogelijk om via Facebook te bestellen, hoe handig is dat!!! Eigenaresse Natasha helpt je hiermee graag, het enige wat je hoeft te doen is een chat op Facebook te starten.

Verzenden kost slechts 3,95 euro en vanaf 50 euro verzenden ze gratis!!!

Retour

Retour Denim de Luxe of Retour Jeans is een premium kwaliteit kledingcollectie voor jongens en meiden. Het is officieel een jeansmerk voor stoere en modieuze kids. Maar naast jeans hebben ze ook heel veel andere items in de collectie. Denk aan rokken, jassen, broeken, T-shirts en accessoires. Alle Retour Jeans artikelen zijn met de hand gemaakt en afgewerkt tot in de kleinste details.

Retour Jeans komt met maar liefst vier collecties per jaar. Daarvan zijn twee de hoofdcollecties en je hebt nog twee ‘flash’ collecties.

Deze zomer pakt Retour Jeans weer uit met een knallende en vooral stoere nieuwe collectie. De meiden mogen gaan rocken deze zomer met stoere én fashionable prints, op een stoere manier verwerkt. De collectie is rijk aan de kleuren rood, wit en blauw. Maar ook de neon kleuren blijven dit seizoen belangrijk en geven de collectie een extra dosis kleur.

Review

Deena draagt een super gaaf setje uit de Retour flash collectie! Het t-shirt is wit en heeft een groot blauw hart in panterprint waarop met witte letters ‘LOVE BABE’ staat.
Het rokje is blauw met een zwarte all-over panterprint en matcht perfect bij het t-shirt. Het rokje is dubbel gevoerd, heeft speelse roesjes en voelt heerlijk zacht aan. De tailleband is zwart elastisch met de grappige tekst; no limits, no rules.

Het setje is ook nog eens leuk geprijsd; je shopt het shirt al voor slechts 19,95 euro en het rokje voor 34,95 euro.

Wij zijn gek op panterprintjes en dit setje zal dan ook vaak en met veel plezier gedragen worden.

Maatadvies

Deena is ruim 141 cm lang en heeft een normale bouw en vrij lange benen. Ze draagt dit setje in mt 152, hierin heeft ze nog voldoende groeiruimte zodat we extra lang plezier hebben van deze prachtige set.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *