Koel4Kids Liv

Zilveren sandalen
Het belooft weer een warme zomer te gaan worden. Wij gingen daarom op zoek naar de perfecte sandalen die een goede kwaliteit hebben, mooi zijn en makkelijk te combineren. De sandaaltjes die wij perfect vinden en Liv vandaag laat zien zijn van het merk Koel4Kids. Een hip Nederlands merk met kwalitatief hele goede schoenen. Liv koos gelijk voor deze zilverkleurige sandaaltjes. De sandalen lopen fijn, hebben een mooie glanzende kleur en zijn gemakkelijk door je kindje zelf aan te doen. Ze zijn super mooi we kunnen ze overal bij dragen en Liv zegt iedere ochtend ik wil mijn sandalen aan! Dus wij zijn mega fan.

Hoe te combineren
Je kunt deze gave sandalen bij alle zomerse setjes combineren en door de goede kwaliteit met het orthopedische voetbed kan je dochter en hele dagen goed op lopen!

Pasvorm
De sandalen vallen goed op maat. Ieder seizoen kiezen wij voor Koel4Kids en eigenlijk vallen ieder seizoen de schoenen goed op maat. De kwaliteit is ook top dus de schoentjes zijn het hele seizoen goed door te dragen.

Shoppen
Je shopt deze toffe sandalen model Feline Silver vanaf maat 28 t/m maat 39.
De sandalen kost 64,95.
Je shopt ze via de website van Koel4Kids –> Sandaal Feline Silver

Nog een paar shopweetjes

  • Alle schoenen worden gratis via Koel4Kids verstuurd door heel Nederland.
  • Voor 19:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden.
  • Voor vragen zijn ze iedere werkdag bereikbaar.
  • Je kunt ze ook volgen via Facebook en Instragram. Zo zie je als eerste de nieuwe collecties en mis je geen leuke acties.

Meer over Koel4Kids
Koel4kids verkoopt naast deze te gekke sandalen die Liv jullie liet zien nog veel meer gave laarsjes, sneakers, ballerina’s en sandalen vanaf maat 18 t/m maat 40. Ze verkopen schoenen voor jongens en meiden. Dus ben jij op zoek naar hippe, comfortabele, goede en betaalbare schoenen dan zijn de schoenen van Koel4kids perfect.

Heel veel shopplezier!
Koel4kids

Liefs,
Bianca & Liv

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *