Koel4Kids Loulou

Panter ballerina’s
Ik heb altijd een zwak voor panterprintjes. Koel4Kids heeft in hun nieuwe zomercollectie voor de mini’s te schattige leopard ballerina’s! We hebben heerlijk weer op het moment en daar horen een paar toffe voorjaarsschoentjes bij. Loulou is afgelopen jaar geopereerd aan haar voetjes en daarom zijn goede stevige schoenen belangrijk. Deze schoenen hebben een uitneembaar zooltje in ons geval noodzakelijk omdat ze speciale steunzooltjes moet dragen. Wij zijn mega fan van deze nieuwe schoenen met een top kwaliteit en te gekke print.

Hoe te combineren
Je kunt deze toffe ballerina’s vrijwel overal bij combineren. Het is een druk maar makkelijk te combineren printje. Voor de wat koudere dagen kunnen de kleintjes deze ballerina’s ook goed dragen met een maillotje erin. en met lekker weer een leuk broekje, jurkje of rokje alles staat er leuk bij!

Pasvorm
De schoentjes vallen goed op maat. Loulou is net 1 jaar en heeft maat 21. Van deze ballerina’s draagt ze ook maat 21. De schoentjes hebben een rubber zool en zijn voor de rest van leer gemaakt. De schoentjes hebben een super goede kwaliteit.

Shoppen
De schoentjes die Loulou laat zien model (Juul leo taupe) shop je via de webshop van Koel4Kids.
De ballerina’s kosten 59,95 en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.
Shoppen ballerina Juul Leo Taupe

Nog een paar shopweetjes

  • Alle schoenen worden gratis via Koel4Kids verstuurd door heel Nederland.
  • Voor 19:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden.
  • Voor vragen zijn ze iedere werkdag bereikbaar.
  • Je kunt ze ook volgen via Facebook en Instragram. Zo zie je als eerste de nieuwe collecties en mis je geen leuke acties.

Meer over Koel4Kids
Koel4kids verkoopt naast deze te gekke ballerina’s die Loulou jullie liet zien nog veel meer gave sandalen, laarsjes, sneakers en ballerina’s vanaf maat 18 t/m maat 40. Ze verkopen schoenen voor jongens en meiden. Dus ben jij op zoek naar hippe, comfortabele, goede en betaalbare schoenen dan zijn de schoenen van Koel4kids perfect.

Heel veel shopplezier!
Koel4kids

Liefs,
Bianca & Loulou

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *