Skurk!

Met net een zon vakantie naar Curacao achter de rug, hebben we de zomer helemaal in onze bol! Heerlijk! Helaas hier nu even wat minder maar dat komt vast snel goed. Jesper laat jullie vanavond het te gekke merk Skurk zien, in twee verschillende combinaties.

Skurk

Van DROMEN naar DURVEN en DOEN

SKURK staat voor meer dan alleen een stoer jongensmerk. Geïnspireerd op kind mogen zijn viert SKURK de vrijheid om te ontdekken. Ze streven er naar om iedere jongen in Nederland en België in onze altijd verrassende collecties te kleden. We drijven onszelf tot het uiterste om hen te laten shinen. Ze blijven verrassen met de collecties. SKURKies houden van avontuur en kattenkwaad uithalen om zo de wereld te ontdekken. Skurk betekent niet voor niks boefje in het Scandinavisch! Ze ontwerpen alles in Nederland en produceren op een duurzame en milieuvriendelijke manier in India en Turkije.

Skurk staat voor kwaliteit, duurzaamheid, stoer & stijlvol.

KWALITEIT
Skurk wil het beste voor onze SKURKies en ze alle dagen in de kleding kunnen laten spelen. Ze gebruiken rijke stoffen/garen om dit mogelijk te maken. Ook zorgen we voor de beste pasvormen. Ze willen die favoriete trui zijn in je kast, je geluksshirt als je naar buiten gaat en die comfy short die je zo graag draagt met sporten.

DUURZAAMHEID
Ze leveren eerlijke producten. Onze fabrikanten staan voor continue verbetering in het productieproces en voldoen aan de standaarden. SKURK maakt zich sterk voor goede werkomstandigheden in de fabrieken. Ze nemen hun verantwoordelijkheid serieus. Onze hoge kwaliteit verlengt de levensloop van de kleding.

STOER & STIJLVOL
De kenmerken zijn stijlvol en stoer. De kleding laat dit zien. Moderne en stoere designs, perfecte pasvormen en we maken gebruik van de nieuwste technieken. Ze ontwerpen continu nieuwe looks met trendy kleuren. Dit zonder onze identiteit en de klant(wensen) uit het oog te verliezen. SKURK kleding wil je de hele dag door dragen.

WIST JE DAT?!

SKURK slechts uit 2 eigenaren (Marlou en Helga) bestaat die alles (van A t/m Z) zelf doen
Marlou en Helga samen verantwoordelijk waren voor de boys afdeling bij een bekende fashion retailer
ook België en Duitsland fan zijn
de mijlpaal van 100 fysieke en online verkooppunten is bereikt
elk seizoen een deel van de voorraad wordt gedoneerd aan Afrika
een 6-tal BN’ers hun zonen kleden in SKURK, zoek ze op! (www.instagram.com/skurk.nl/)
we ook te volgen zijn via onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin o.a. aanbiedingen en acties

Review

Jesper draagt een fluor zalm roze short (Boef) van een stevige joggingstof. Aan de zijkant zit een gave witte bies met donderblauwe tekst “skurk driver”. Echt een gave broek! Hij is 34,98 euro.
De short is niet te kort maar is nog wel stoer, tot halverwege dijbeen. Zo fijn deze stof, daar kan hij echt heerlijk in bewegen, en dat doet hij graag! De broek is verstelbaar door de touwtjes aan de voorkant, altijd handig!
Boven het shirt draagt hij twee verschillende shirts. Een witte met roze en blauwe tekst. Deze matcht echt perfect bij de short. Dit is shirt Terry en is 24,98 euro.Echt gaaf! Al veel complimenten over gehad! Voor een wat eenvoudige maar zeker niet mindere look, draagt hij een effen donkerblauw shirt op de broek. Daarop staat de tekst “gentlemen” geschreven. Dit is shirt Torce Navy en is ook 24,98 euro. Jesper draagt van de gehele set zijn eigen maat. 149, deze maat zit perfect.
De collectie zit vol met stoere items, echt voor jongens! Leuke prints met bijvoorbeeld een auto of een dierenprint. En de kleuren zijn gevarieerd, zalm, groen blauw maar ook een rode jeans short, super tof!
Kijk maar snel op de website voor nog meer leuke items. Veel is te combineren met elkaar. Voor deze prijzen kun je mooi de kast van je zoon vullen.
Skurk

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *