Review Varifashion4kids

Varifashion4kids is een leuke webshop voor baby’s en kinderen vanaf mt 56 t/m mt 176. Ze verkopen hier betaalbare en trendy merkkleding voor jongens en meiden zoals; Blue Seven, DJ Dutchjeans, Dirkje en Zero Jeans. Dit seizoen is daar het nieuwe merk ‘4PRESIDENT’ bijgekomen. Varifashion4kids is meer dan alleen een webshop; je kunt er altijd op afspraak langs gaan om te passen, voor maatadvies of om je bestelde kleding af te halen. Varifashion4kids staat regelmatig op jaarmarkten en evenementen. Ook is het mogelijk om een kledingparty te boeken. Dus heb je zin in een avondje kinderkleding shoppen samen met vriendinnen, buurvrouwen, familie etc? Gezellig op een avond, in je eigen omgeving, de collectie samen bekijken, voelen en uitzoeken, helemaal leuk! Dit is mogelijk vanaf minimaal vijf personen. Jij als gastvrouw/heer ontvangt op deze avond korting op je aankopen ter waarde van 10% van de behaalde omzet. Heb je interesse? Ga dan naar de site; Varifashion4kids of stuur een privebericht via Facebook.

Review

Adam draagt een trendy set van Blue Seven die je shopt voor een heel leuk prijsje! De set is verkrijgbaar vanaf mt 140 t/m mt 176.

Het shirt is army groen met aan de voorzijde een afdruk van een tijger met neon oranje ogen. Je shopt dit shirt voor maar 12,95 euro. Voor deze prijs laat je dit stoere shirt toch niet liggen?!

De broek is een echte musthave voor de boys deze zomer. Hij is niet alleen betaalbaar maar ook nog eens hip en eindeloos te combineren. De broek is verkrijgbaar in het zwart en donkerblauw en kost slechts 14,95 euro.
Adam draagt de zwarte variant, op de linker broekspijp staat een witte tekstprint. De tailleband is voorzien van een koord dat je kunt aansnoeren. De broek is gemaakt van een zachte sweatstof en draagt dan ook erg comfortabel.


Blue seven

Blue Seven is een kledingmerk dat maar liefst 40 jaar bestaat en kleding maakt van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Het is het doel van Blue Seven om een bijdrage te leveren aan duurzaamheid en kleding zo eerlijk mogelijk te produceren. De collectie is verkrijgbaar vanaf mt 92 t/m 176.

– Ruilen en retourneren binnen 14 dagen.
– 3,95 euro verzendkosten.
– Vanaf 50 euro gratis verzending.

Varifashion4Kids
Aagje Dekenstraat 10
2162 KH Lisse
email: Info@varifashion4kids.nl

Liefs Miranda & Adam

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *