Kidz-art

—Review Kidz-Art—
We laten jullie vandaan via deze post een gave set van Kidz art zien! Jente draagt hier een te gek zomerjasje met glitter legging van dit te gekke kleurige merk.

Kidz-art
Dit merk vanaf 92 tm 152 zit vol kleur, glitters en toffe prints! Lekker opvallend maar je wordt er toch vrolijk van als je ernaar kijkt! Alle kleuren zie je terugkomen in schattige jurkjes, rokjes ‘t shirts en nog veel meer. Ook zie je altijd leuke metallic leggings of jasjes, welk meisje houdt daar niet van!

The Kidz-Art story began in Amsterdam, where designer Mary–Ann van Dam started designing clothes for her children because she could not find what she liked anywhere else. She began with a small basic collection in bright, neon colours, which she decorated by hand. The batik, dip and tie & dye effects were amazing and inspired her to expand the collection further. Kidz-Art has now grown into a vibrant, trendy brand for girls between 0 and 12 years old. An exciting mix of sportswear, high-fashion and ethnic elements translated into characteristic styling regarding fit, prints, artwork, details and the use of colour. The mix of extremes you will find within the Kidz-Art collection combine amazingly well together.

Though Kidz-Art was already available throughout Holland, Belgium and Germany; recently Kidz-Art has gone even more international to the USA an China! Now even more kids can celebrate the art of Kidz-Art!

Setje Jente
Jente draagt een zomerjasje van dit seizoen . Een licht gevoerd jasje dat nu goed gedragen kan worden. De print bestaat uit rode, roze blauwe en gele snoepjes. En als gaaf detail zie je rond de rits een fuchsia roze band, erg leuk! De manchetten zijn weer geel, heerlijke kleurtjes bij elkaar. Het jasje valt niet groot, dus ik zou wel voor een maatje groter gaan. Jente draagt hier maat 128.
Eronder draagt ze een licht gele glitter legging. Het is geen echte legging stof , iets steviger dus ook goed om als broekje te dragen.

Ben je nieuwsgierig naar meer van Kidz-Art?
Check dan de website voor meer gave sets!
www.kidz-art.nl
En… blijf onze site goed in de gaten houden want heel binnenkort geven we een rokje van dit merk weg!
We laten jullie vandaan via deze post een gave set van Kidz art zien! Jente draagt hier een te gek zomerjasje met glitter legging van dit te gekke kleurige merk.

 

Ben je nieuwsgierig naar meer van Kidz-Art?
Check dan de website voor meer gave sets!
Kidz-Art

En… blijf onze site goed in de gaten houden want heel binnenkort geven we een rokje van dit merk weg!

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *