Review Sebago

Deena laat jullie vandaag een paar leuke bootschoentjes zien van het bekende merk: Sabago.

Sebago John

De Sebago John voor kinderen brengt de nautische schoenentraditie van de jaren 50 naar de 21e eeuw: liefdevol gemaakt naar het model van de historische, Amerikaanse bootschoen van gabardine voorzien van een gevulkaniseerde, niet-markerende, rubberen anti-slipzool, zodat in alle weersomstandigheden stabiele grip gegarandeerd is. De Sebago John sneaker is hun paradepaardje; dit model brengt een toost op de liefde voor zeilen en zee, van één van de meest bekende en geliefde politieke families in de moderne Amerikaanse geschiedenis.

Review

De Sebago kindermaten van dit model zijn verkrijgbaar in het rood en blauw, ze zijn unisex. Aangezien rood de trendy kleur van dit moment is kozen wij voor de rode. Je kunt ze eindeloos combineren en ze dragen erg comfortabel. Het is een stevig model met een crèmekleurige dikke zool en crèmekleurige veters afgewerkt met donkerblauwe merklogo’s. De zool is uitneembaar, erg handig om te zien hoeveel groeiruimte je nog hebt. Sebago’s zijn ook voor dames en heren verkrijgbaar, super leuk om te twinnen met je vader of moeder!!

Maatadvies

Deena draagt hier maat 35 bij schoenmaat 34/35. De schoenen vallen goed op maat en ze heeft nog voldoende groeiruimte over. Je shopt ze voor 65 euro.

De hele collectie vind je hier: Bergenstore.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *