Review Levv Boys

De sale is in volle gang, zo ook bij één van onze favoriete webshops; Cute’n Cool. De kortingen zijn minimaal 40 tot maximaal 50% op de nieuwste zomercollecties!! Wil je nog snel wat leuks scoren voor deze zomer of alvast inslaan voor volgend jaar?! Wacht dan niet te lang want het gaat erg hard. Bij Cute’n Cool vind je de leukste merken voor jongens en meiden als; Levv, Moodstreet, Dutch Dream Denim, Chaos and Order, B.Nosy, Quapi, Cars, O’Chill, Lovestation22, Lava Lava, Bellaire, Kidz-art enz. Van baby tot tiener kun je hier terecht. Ze hebben een uitstekende service; opmeten, maatadvies, ruilen of retourneren, het kan allemaal!

Review

Adam laat jullie vandaag een gaaf shirt zien van het trendy merk ‘Levv’. Shirt ‘Blain’ is een prachtig blauw shirt met een ronde hals en korte mouwen. De mouwen hebben een vaste omslag. Voor op het shirt staat de tekstopdruk ‘NEVER’. De letters voelen wat dikker aan, dit geeft een leuk en stoer effect. Aan de onderkant heeft het shirt aan weerszijden een splitje.

Levv is een stijlvol kledingmerk voor kids van 6-16 jaar die weten wat ze willen. Een onderscheidende maar ook comfortabele collectie, gemaakt van mooie stoffen en afgewerkt met leuke details, altijd herkenbaar aan de dubbele V.

Maat advies

Adam is 151 cm lang en is wat breder gebouwd. Hij draagt het shirt in mt 164, het shirt sluit mooi aan.

Combi tips

Adam draagt het shirt op een korte of lange blauwe jeans. Maar je kunt het shirt ook leuk combineren met een broek van Levv. Kijk snel op de site van Cute’n Cool voor de rest van de collectie!

– Snelle levering.
– Lage verzendkosten van 2,95 euro.
– Gratis verzending vanaf 35 euro.
– Ophalen mogelijk op afspraak
– Betalen via ideal, creditcard of overschrijving.

Liefs Miranda & Adam

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *