Quapi set via Cute’n Cool

Cute’n Cool is een leuke webshop waar je terecht kunt voor jongens en meiden vanaf baby tot tiener. Ze verkopen er de volgende topmerken; Levv, Moodstreet, Dutch Dream Denim, Chaos and Order, B.Nosy, Quapi, Cars, O’Chill, Lovestation22, Lava Lava, Bellaire, Kidz-art enz. Deena laat jullie vandaag een super leuke set zien van Quapi Kidswear die je shopt met maar liefs 40% korting!!

Review

Het shirt heeft een ronde hals en kapmouwen.
Op de voorzijde zit een klein zakje gemaakt van gaas en er staat met roze letters de zomerse tekst; Summer the season of sun, Quapi girls. Het shirt kost nu 14,97 euro in de sale.
De sweatshort is gemaakt van stretchkatoen en draagt dan ook erg comfortabel. Het model is voorzien van een elastische tailleband met aantrekkoord. Aan beide zijden zit een trendy roze/witte bies, dit geeft een extra sporty look. De short heeft steekzakken en fake kontzakken. Op de achterzijde zitten nog wat leuke details. De sweatshort is ook nog verkrijgbaar in het roze en kost nu slechts 17,97 euro bij Cute’n Cool.

Combi tips

Cute’n Cool verkoopt een uitgebreide collectie van Quapi Kidswear, zo kun je de sweatshort eindeloos combineren! Ga jij voor de roze of blauwe variant?! Deena draagt de set in combinatie met een paar witte of blauwe sneakers.

Maatadvies

Deena is ruim 142 cm lang en heeft een normale bouw. Ze draagt de set in mt 146/152, het zit nog wat ruim maar zo heeft ze er volgend jaar zomer ook nog plezier van!

Quapi Kidswear

Quapi Kidswear is een Nederlands kinderkledingmerk voor zowel jongens als meisjes van 0-12 jaar. De collectie is zo opgebouwd dat je super simpel kan combineren met vrolijke kleuren en prints. De kinderen die het merk mogen dragen willen de kleding iedere dag aan. Comfortabel, mooie pasvorm, hippe uitstraling, kleurrijke en kwalitatief hoogwaardige materialen, veel uitgewerkte details en vrolijke prints zijn kenmerkend voor de Quapi collecties. Van fashionable jurkjes en rokjes met bijpassende leggings en sjaaltjes tot stoere jeans, comfy shirts, coole sweats en jassen voor hippe girls & boys.

– Snelle levering.
– Lage verzendkosten van 2,95 euro.
– Gratis verzending vanaf 35 euro.
– Ophalen mogelijk op afspraak
– Betalen via ideal, creditcard of overschrijving.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *