Review Slipstop

Slipstop is een lichte, waterafstotende elastische schoen met antislipzool. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs voor jongens en meiden. Voor de jeugd en volwassenen zijn ze verkrijgbaar in uni kleuren. Door het ademende materiaal krijg je geen zweetvoeten. Ze zijn gemaakt van sneldrogende, UV beschermende stof.
Je kind krijgt geen zand meer tussen de tenen, geen last meer van steentjes of vieze takjes op het gras, niet meer uitglijden in het zwembad. Kortom een super handige schoen die je gewoon moet hebben! Bovendien ook nog heel hygiënisch omdat je niet op je blote voeten overal rondloopt.

Wij mochten van Jep! agenturen de Slipstop testen. We ontvingen een paar zwart/wit gestreepte met trendy roze flamingo’s erop. Deena vond ze helemaal té gek en ging ze gelijk passen. Gelukkig is het heerlijk weer en kon Deena ze al snel aan naar het zwembad. Ze houdt van rennen en op het strand vindt ze alles vies en pijn doen dus deze schoentjes zijn echt ideaal voor haar! Zo glijdt ze nooit meer uit en heeft geen last meer van viezigheid. Het eerste wat me opviel is hoe licht ze zijn. Zo kan je ze erg handig overal mee naar toenemen! Ze zijn ook nog eens heel plat dus nemen geen ruimte in beslag in je tas of koffer.

Deena heeft de Slipstop getest in het zwembad. Nu kon ze eindelijk vrij rennen zonder uit te glijden maar ook voor op de glijbaan en de trampoline zijn ze ideaal! En voor mezelf vond ik het ook erg fijn om niet steeds te hoeven roepen; kijk uit, niet rennen, het is glad enz. Zo kon ik ook een keer rustig zitten en van de zon genieten.

Deena vindt ze erg comfortabel zitten en je kunt ze gemakkelijk aan- en uittrekken, ook als ze nat zijn! Van het weekend gaan we lekker naar het strand en ook dan zullen ze met veel plezier gedragen worden.

Je shopt ze hier; Slipstop. Hou je van matchen?! Ook dan kun je bij sliptop terecht; bij sommige printjes zijn er bijpassende bikini’s, badpakken en zwembroeken verkrijgbaar, erg leuk!!

GIRLS

BOYS

Maatadvies

De Slipstop kindermaten zijn verkrijgbaar vanaf mt 18 t/m mt 35. Voor de jeugd en volwassenen vanaf mt 35 t/m 44.
Deena draagt kindermaat XL (mt 33-35) bij schoenmaat 34. Ze vallen goed op maat en sluiten mooi aan.

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *