Review Indian Blue Jeans

Na de hittegolf van vorige week laten we jullie vandaag een setje zien uit de nieuwste wintercollectie van Indian Blue Jeans. Indian Blue Jeans is één van onze favoriete merken. De collectie is trendy, hip en net even anders! En ook heel belangrijk; de kwaliteit is top!!! Wij mochten van dit gave merk een setje reviewen en zoals elk seizoen is de collectie weer té gek! Mijn oog viel gelijk op het rode opvallende panterprint rokje; een mix van de meest trendy kleur en print. Je kunt het rokje eindeloos combineren.

Deena draagt het rokje met een zwart truitje en rood vestje. Eigenlijk wilden we het combineren met een blauw t-shirt maar die was helaas al uitverkocht. Dus wacht niet te lang want deze gewilde collectie vliegt de deur uit!

Review

Deena draagt een rood all-over panterprint rokje in een mooie glanzende stof. Het rokje heeft twee stroken en een onderrok, zodat het niet doorschijnt. De tailleband is elastisch en sluit mooi aan. Er zit een lichte stretch in de stof en draagt dan ook erg comfortabel.
Het shirt is zwart met een rode lipafbeelding. Met een soort zachte 3d letters staat er de grappige tekst; Hollygood ster.
Het rode vestje is heel erg gaaf en een echte musthave. Van voren zit een ruchesrand met witte bies. De mouw, hals en onderboord zijn super mooi afgewerkt; zwart/wit rib gebreid met glitter details. Er zit een wat dikkere zwarte rits in en aan de zijkant zit een klein merk logo. Op de achterkant zit een zwarte lipafdruk met de letters IBJ erop.

Maatadvies

Deena is ruim 142 cm lang en draagt de hele set in mt 146/152. Zo heeft ze nog voldoende groeiruimte om de hele winter mee door te komen.

Indian Blue Jeans

Het jeans gerelateerde merk is speciaal ontwikkeld voor hippe kids in de leeftijd van 2 tot en met 16 jaar. De jonge rebellen die niet binnen de lijntjes blijven, die hun grenzen willen verleggen en eigen regels willen bepalen. Kids die graag op een positieve manier willen opvallen en zichzelf kunnen zijn. Daar is lef voor nodig. Indian Blue Jeans geeft vorm aan die identiteit en stimuleert kids om zichzelf te ontplooien. Met kinderkleding van goede kwaliteit en opmerkelijke looks en sprekende designs.
De collectie van Indian Blue Jeans wordt verspreid over het seizoen uitgeleverd zodat je regelmatig nieuwe kleding kunt verwachten. Bovendien worden de populairste items in de loop van het seizoen aangevuld, indien mogelijk. Elk seizoen kun je opvallende prints, veel kleur en diverse subtiele details verwachten. De collectie is onderling goed met elkaar te combineren en zo kun je perfect je eigen style creëeren.

No Guts, No Stories

Bij elk kledingstuk zit een elastiek cadeau, die je in je haar of om je pols kunt dragen.

De hele collectie shop je hier; Indian Blue Jeans, veel shop plezier!

– 3,95 euro verzendkosten.
– Boven de 60 euro gratis verzending.
– Snelle levering.
– Ruilen binnen 14 dagen.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *