Review Quapi Kidswear

De eerste levering van Quapi Kidswear ligt in de winkels.
De collectie is meisjesachtig maar toch ook heel stoer! Schattig voor de wat kleinere meiden maar toch ook nog stoer en draagbaar voor de wat grotere meiden!! Snake printjes, leatherlook jasjes, rokjes en gilletjes gecombineerd met de frisse kleuren kobaltblauw en perzik. Deena is nu 9 jaar en haar kledingstyle verandert steeds meer. Deze collectie past dan ook echt perfect bij haar; stoere kleding met meisjesachtige details.

Review

Deena laat jullie een gaaf setje zien.
De sweater in de kleur ‘peach’ heeft ruches langs de mouwen. Voorop zitten 3 stoere patches. De sweater voelt heerlijk zacht en is wat dunner dus nu al prima te dragen.
De rok is van soepel vallende plissé; valt mooi en aansluitend. Eronder zit nog een onderrok. De tailleband is zwart elastisch met zilveren glitters.
De legging is zwart met een witte bies waarop staat; You Rock! Quapi girl. De tailleband is net als de rok zwart elastisch met zilveren glitters. De gave leather-look rugtas is echt een musthave voor fashionista’s! Versierd met zilveren studs en gave patches. Hij maakt niet alleen je outfit helemaal af maar is ook nog erg handig. De rugtas heeft een perfect formaat; niet te groot maar ook niet te klein. Ideaal voor naar school want er past makkelijk een broodtrommel en beker in. Deena is helemaal verliefd op deze tas en draagt hem dan ook elke dag.

Quapi Kidswear

Quapi staat bekend om haar hippe kleding voor meisjes en jongens. Quapi biedt wat de naam zegt: kleding dat een `lust voor het oog` is! Quapi is eigentijds, vrolijk en bovenal comfortabel tijdens het spelen en ravotten. Je kan hier terecht voor baby- en kinderkleding in de maten 56 t/m 164. Quapi Kidswear is o.a verkrijgbaar bij www.merkmeisjeskleding.nl en Cute’n Cool.

Maatadvies

Deena is rond de 144 cm lang en draagt de hele set in mt 146/152. De tailleband van de rok is mooi smal en de lengte van de rok valt ook mooi. De legging valt smal, lang en aansluitend. De mouwen van de sweater zijn nog wat aan de lange kant. Zo kan ze de hele winter nog plezier hebben van deze prachtige set.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *