Review Ronizo

Kennen jullie het nieuwe merk Ronizo al?!
Deena had de eer om model te staan voor dit coole merk!! Wij hebben de hele collectie al gezien en geloof me; er zitten heel veel gave items tussen voor jongens en meiden.

Deena gaat jullie de aankomende tijd wat leuke sneak peeks laten zien van dit té gekke merk!

Review

Vandaag laat ze jullie een stoer sweatjurkje zien. Het jurkje is zwart, voorop staat met roze en witte letters; Inspire yourself. De mouwen zijn zwart wit geblokt. Aan beide zijde zitten steekzakjes die sluiten met een zilveren rits.
De jurk voelt heerlijk zacht aan van binnen en draagt dan ook erg comfortabel.

Maatadvies

Deena is rond de 144 cm lang, ze heeft een normale bouw maar wel vrij lange benen. Ze draagt de jurk in mt 152. De lengte valt mooi en de mouwen zijn nog lang genoeg om de hele winter mee door te komen.

Combi tips

Wij dragen de jurk nu al met zwarte kniekousen en zwarte Dr.Martens. Maar met lage witte sneakers staat hij ook heel leuk! Voor de winter doe je er een zwarte maillot of panty onder en klaar!

Ronizo

De jongens- en meiden collecties van Ronizo zijn vernieuwend, comfortabel en trendy. Ze bestaan onder meer uit stoere t-shirts, trendy sweaters, jurken en vesten met inspirerende prints en trendy kleuren die goed met elkaar te combineren zijn. Ook is er ruimte voor nette en feestelijke kleding, zoals overhemden met designs en feestelijke jurkjes. Voor de collecties wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke en eco-vriendelijke stoffen zoals; linnen, katoen, viscose en tencel. Ronizo is verkrijgbaar vanaf maat 128 tot en met maat 176.

Doordat de mode zo snel verandert, komt Ronizo met drie collecties per seizoen, waardoor de winkeliers steeds vernieuwing in de winkels hebben. Een bijkomend voordeel is dat de collecties gespreid geleverd worden.

Binnenkort ligt de nieuwe wintercollectie in de winkels en webshops.
Houdt onze Facebookpagina’s goed in de gaten want er komt binnenkort een leuke winactie aan!!!

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *