Review Nais Kidswear

Deena is meer van de rokjes en jurkjes maar vandaag laat ze jullie iets heel anders zien. Een sweater en sweatpants uit de nieuwe wintercollectie van Nais Kidswear. Het setje is kleurrijk, trendy en draagt erg comfortabel.

Nais Kidswear

Wanneer je kiest voor Nais, kies je voor hip, stoer en sportief! Een vrolijke, kleurrijke collectie die in combinatie met het design en de leuke details zorgt voor een look die je niet zomaar overal tegen komt. Met Nais kan elk kind zich onderscheiden van de massa en een geheel eigen stijl neerzetten.

Review

Deena draagt een stoere sweatpants in de kleurencombinaties van licht-en donker grijs. De broek heeft twee steekzakken en de achterkant is helemaal donkergrijs. De tailleband kun je aansnoeren met een oranje koord. Bij de zak zit nog een oranje badstof Nais logo. De broek loopt naar onderen wat smaller. Zodat het wel echt een meisjes model is! Deena houdt normaal niet van joggingbroeken maar dit model vindt ze toch wel heel erg leuk!

De sweater is in een zachte kleur oranje, een prachtige en warme winterkleur. Voorop staat een zwarte hartprint met; ’what-ever’ en ‘love it’ erop. De mouwboorden en binnenkant van de capuchon zijn donkergrijs, dit matcht perfect bij de broek. Achter onderop zit nog een klein wit Nais logo.

Maatadvies

Deena is ruim 144 cm lang en draagt de hele set in mt 146/152. Ik vind de set wat ruimer vallen. De mouwen en broekspijpen zijn lang genoeg om nog de hele winter mee door te komen.

Combi tips

Wij dragen de set met Dr.Martens eronder voor een nog stoerdere look. Maar met een paar sneakers is ook erg leuk en lekker sportief! De jongens- en meidencollectie is qua kleur erg leuk te combineren zodat je broertje en zusje kan laten twinnen in dezelfde kleuren maar toch net even anders!

De hele collectie shop je hier; Nais Kidswear.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *