Quapi – Let’s rock this

Let’s rock this!!
Liv mocht een tof setje uit de nieuwe Quapi collectie showen. Wij kozen voor dit gave gestreepte jurkje met zilveren bliksemflits, zalmroze en kobalt blauwe tekst. Daaronder draagt Liv een mooie panty van Quapi. Voor Liv is dit haar eerste panty maar ik vind het wel echt mooier staan onder een jurkje! Dus perfect voor een feestje maar voor thuis en op school zou ik toch voor de Quapi legging kiezen omdat deze minder kwetsbaar is.

Pasvorm
Het setje valt mooi op maat. Het jurkje sluit mooi aan en ook de lengte kan ze de hele winter mee door. Liv is 1.12 meter en draagt maat 110/116. Het setje voelt ook heerlijk zacht en soepel aan zodat je dochter zich er makkelijk in kan bewegen en spelen.

Hoe te combineren
Liv combineert dit jurkje met een zwarte maillot van Quapi maar met beter weer kun je dit jurkje ook combineren met stoere kniekousen van Quapi. Ze hebben ook een tof leren jasje en gilletje om de outfit helemaal af te maken. Liv draagt deze outfit met een paar stoere laarsjes eronder.

Shoppen
Deze toffe Quapi outfit is bij vele winkels en webshops te shoppen.
Je shopt Quapi onder andere bij Merkmeisjeskleding, RebelXS, Jochie & Meiske en Cute & cool.
Het jurkje: 29,99
De maillot: 8,99

Meer over Quapi
Quapi Kidswear is een populair Nederlands merk voor kids van 0 t/m 12 jaar waarin kinderen zich goed voelen, zich lekker kunnen bewegen en er dan ook nog eens hip uitzien! Met mooie uitgewerkte details, opvallende prints of een leuke quote. Ze hebben 4 verschillende collecties (en daarbinnen nog verschillende leveringen):
-De Newborn babycollectie is een collectie voor de allerkleinsten, verkrijgbaar in maat 50 t/m 68. Voor zowel jongens als meisjes en daarnaast ook een unisex-lijn.
-De babycollectie is super hip met heerlijke felle kleurtjes maar wel super comfortabel voor je kleintje om zich goed in te kunnen bewegen en spelen. Deze collectie is verkrijgbaar vanaf maat 62 t/m 86.
-De jongenscollectie is stoer en kleurrijk voor jongens die zeker niet van gewoontjes en saai houden. Deze collectie is verkrijgbaar vanaf maat 86/92 t/m maat 158/164.
-De meisjescollectie is voor de trendy meisjes die houden van vrolijke kleuren en dol zijn op hippe details. Deze collectie is verkrijgbaar vanaf maat 86/92 t/m maat 158/164.

Liefs,
Bianca & Liv

 

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *