Review B.Chill

Adam laat jullie vandaag een heel gaaf pak zien van het hippe merk BChill.

Review

Adam draagt een legergroene broek en vest met daaronder een neongeel shirt.
De broek heeft een elastische tailleband met een neongeel aantrekkoord. De tailleband valt mooi smal en aansluitend. De onderkant van de broek heeft brede boorden. Dit vind ik zelf altijd erg handig want als het te lang is valt de broek toch nog mooi en je kunt hem ook gemakkelijk omslaan. De broek heeft twee steekzakken en nog twee grote zijzakken met neongele ritsen.

Het vest is legergroen met een opvallende neongele rits. Op de hals-, mouw- en onderboord zitten neongele strepen.
Eronder draagt Adam een neongeel shirt, feller kan niet! Ik vind het heerlijk dat er steeds meer van die knalkleuren in de wintercollectie zitten. Het shirt afgewerkt met leger groene strepen bij de hals- en mouwboorden. Voorop staat met witte letters in een legergroene balk de grappige tekst; THIS BOY IS THE FUTURE.

Maat advies

Het setje valt erg goed op maat. Adam draagt hier de maat 152/158 bij een lengte van 154 cm. De lengte van de broek en de mouwen van zowel het vest als shirt zijn nog lang genoeg om de hele winter mee door te komen.

B.Chill

Een stoer en speels jongensmerk van Nederlands bodem. BChill is het broertje van het gewilde merk O.Chill (voor meisjes). De collectie bevat stoere kleuren en gave prints, voor jongens die elke dag een nieuw avontuur willen beleven! De collectie is onderling goed te combineren, zo kun je met een paar items steeds een andere look creëren.
BChill is verkrijgbaar vanaf mt 92 t/m mt 152/158.

Bchill is o.a te koop bij Cutencool.

Liefs Miranda & Adam.

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *