Review Cute’n Cool

Cute’n Cool is een leuke webshop voor jongens en meiden waar ze de volgende topmerken verkopen; Quapi, LEVV, B.Nosy, Kidz-art, Cars Jeans, TYGO & vito, Dutch Dream Denim, Chaos and Order, O’CHILL, B.CHILL, LoveStation22, Legends22, Lavalava, Bellaire en Moodstreet. Dit seizoen zijn daar de gave merken; NoBell, Grustle en 4president bij gekomen! Je kunt hier terecht vanaf baby tot tiener, Cute’n Cool heeft een uitgebreide collectie dus voor ieder wat wils.

Review

Deena laat jullie vandaag een mooi setje zien van Lovestation22. Ik ben al jaren fan van dit prachtige merk. De jurkjes en prints zijn niet alleen té gek, maar de kwaliteit is ook gewoon echt top! Printjes die bij andere merken vaak barsten, blijven bij Lovestation22 gewoon mooi!
Het jurkje is antraciet en heeft een neonroze omknoop lint. Voorop zit een schattige opdruk van een poes afgewerkt met neonroze stiksel. De hals- en mouwranden zijn ook neonroze. De achterkant van de jurk is verrassend leuk! Er zitten twee goudkleurige en één neonroze streep achterop. De neonroze kleur is in het echt veel feller en mooier dan op de foto’s. Het jurkje is gemaakt van biologisch katoen. Het voelt erg zacht aan en draagt dan ook super comfortabel.
Eronder draagt Deena een prachtige goudkleurige legging met een mooie glans.

Maatadvies

Lovestation22 valt goed op maat. Deena is ruim 144 cm lang en draagt de jurk in mt 146/152. De lengte valt mooi en de mouwen zijn nog lang genoeg om de hele winter mee door te komen.

Combi tips

Wij dragen het jurkje met de goudkleurige Lovestation22 legging. Maar Cute’n Cool verkoopt er ook nog andere kleuren leggings bij. Ga jij voor de opvallende neonroze, de mooie antraciet of voor de basic zwarte?!

Lovestation22

LoveStation22 is een stoer, exclusief Nederlands kledingmerk voor avontuurlijke meisjes tussen de 2 en 12 jaar. Het is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m 152. De kleding van LoveStation22 is meisjesachtig én hip. Kleding die lekker zit, mooi blijft en ook nog eens betaalbaar is. Het is gemaakt van biologisch katoen. De natuur is vaak de inspiratiebron bij het ontwerpen van de kleding van LoveStation22. Daarom zie je in de collectie veel dierenprints terug. Goed om te weten: met je aankoop steun je altijd een goed doel!

– Snelle levering.
– Lage verzendkosten van 3,95 euro.
– Gratis verzending vanaf 45 euro.
– Ophalen mogelijk op afspraak
– Betalen via ideal, creditcard of overschrijving.

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *