Chaos and Order

Velvet
Liv laat vandaag een super mooi velours setje zien. Het jurk is gestreept en heeft mooie herfst/winterkleuren roze, navy en goud. De jurk heeft gestreepte boorden, een gouden borduur tekst op de borst en een goudkleurige vlinder/logo print aan de achterkant. Ook de blauwe legging heeft een mooie gouden streep aan de zijkant. Het setje is dus overal perfect afgewerkt. Liv is dol op dit setje en eerlijk zo’n warm en zacht setje zou ik het liefst zelf ook in mijn kast hebben hangen!

Pasvorm
Liv draagt maat 110/116 van dit setje. Ze is 1.10 meter en smal gebouwd. Dit setje valt perfect en ze heeft nog genoeg groeiruimte om de hele winter door te komen. Het setje voelt heerlijk zacht aan zodat kids zich goed lekker kunnen bewegen.

Hoe te combineren
Chaos and Order heeft meer gave items in deze kleuren die je eindeloos met elkaar kunt combineren. Je kunt ook dit jurkje in plaats van met deze blauwe legging met een roze legging van chaos combineren. Een paar stoere boots onder dit setje en het is helemaal compleet!

Meer over Chaos and Order
Een beetje Chaos en een beetje Order, van beide wat. Met kinderen heb je soms chaos en maak je het weer tot orde. En ook als volwassene is er niets mooiers dan af en toe de teugels te laten vieren en een beetje chaos te maken. Chaos staat voor creativiteit en met wat orde breng je structuur in de chaos. Een mooie combinatie van 2 uitersten. Chaos-and-Order is het kinder- en dameskledingmerk voor meiden, vrouwen en dames van nú. Hip en stylish gekleed gaan en je daar goed bij voelen. Het is gemaakt voor de vrouw of moeder die aandacht besteedt aan het uiterlijk omdat ze daarmee ook haar innerlijk verzorgt. Je mooi voelen van binnen én buiten. Soms kan je net dat ene kledingstuk aandoen waarbij je je goed voelt en dat willen we uitdragen met Chaos and Order.
Het merk staat voor kwaliteit met een verfijnde style en er wordt zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van natuurlijke materialen met elastan. Voor de meiden zijn er veel jurken, rokjes, shirts en vestjes in de maten 98/104 tot en met 146/152 te verkrijgen, allemaal met een smalle pasvorm. De dameslijn bestaat uit verschillende styles als een jeans, blazers en jasjes, jurkjes, t-shirts en blouses, volgens de laatste trends. In 2008 is het bedrijf opgericht door Miranda Smid en in januari 2009 was de eerste collectie een feit. Met jarenlange inkoopachtergrond in de kleding en verschillene freelance functies heeft zij veel kennis opgedaan over kwaliteit, design, fabrikanten en alles wat met het vak te maken heeft.

Shoppen
Deze set is zeker een van onze favorieten voor deze winter! Deze set shop je via de site van chaos&order. Het jurkje shop je voor 49,95 en de legging kost 18,95. Het is zeker een super goede prijs kwaliteit verhouding want het is niet heel goedkoop maar de kwaliteit is ook wel echt super goed en zo ook de afwerking.
Via de website van Chaos and Order kun je deze en nog veel prachtige items van dit merk shoppen. Voor 15:00 besteld is morgen in huis. Verzending is gratis vanaf 49,-
Shoppen: Chaos and Order webshop

Veel shoppplezier!

Liefs,
Bianca & Liv

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *