O’Chill levering 3

En na een aantal sneaks kwam gister om 9.00 uur eindelijk de 3e levering uit van O’Chill. Wat een leuke collectie! Het is niet zo’n grote collectie dus wees er snel bij!

O’ Chill

O’ Chill bestaat al sinds 2011 en richt zich op het meisje dat plezier maakt. Onze collectie is vrolijk, speels en meisjesachtig. Veel jurkjes, veel fun items en heel veel kleur.

O’Chill heeft een eigen fabriek, genaamd Niratex, in Istanbul, Turkije. O’Chill heeft doordat het een eigen productie heeft veel meer controle op de kwaliteit van de collecties. Het grootste gedeelte van de stoffen is zelf gefabriceerd. Er worden mooie en duurzame garens ingekocht en door de breierij tot tricot stoffen verwerkt. Als het garen, de basis van de stof, van hoogwaardige kwaliteit is, zorgt dit uiteraard ook voor een kwalitatief hoogwaardig kledingstuk. Doordat we de garen tot aan uitlevering aan de uiteindelijke klant in één bedrijf hebben ondergebracht is de prijs- kwaliteit verhouding scherp en voordeling. Dit heeft natuurlijk ook invloed op jouw portemonnee!

Levering 3

Deze levering bestaat uit donker blauw, zwart, roze en goud met glitters,Leopard en glimmende details. De collectie bestaat uit mini rokjes, jurkjes, longsleeves, een sweater, een vest en jogging. Heel gaaf, alles kan ook gecombineerd worden.
Elin laat jullie de sweater, het fake leather rokje en blauwe legging zien.


Review

Elin draagt op de foto’s een sweater met een hartjesprint. De hartjes zijn in leopard print, echt heel leuk! De sweater heeft ruches op de arm, gave details. Ik dacht eerst dat de sweater wit met zwarte streep was, maar het is wit met donkerblauw. Mooie blauwe kleur. En het fake leather rokje eronder is in deze kleur, dus past er mooi bij! Het rokje is weer afgewerkt net gouden details, ronde studs en een gouden vetertje aan de bovenkant van het rokje. Eronder draagt Elin een mooi aansluitende blauwe legging. De leggings van O ‘Chill zijn altijd mooi en zitten heel goed. Elin draagt deze set in 128-134,met 130 cm en zit mooi, al had rokje ook maatje kleiner gekund. Dus valt best ruim. Ze is gek op dit setje vanwege de leopard hartjes en de gouden details .. helemaal van nu!
Er is ook nog een rokje in dezelfde print, misschien kopen we die er nog bij. En hoe gaaf is het pak, bestaande uit vest en jogging in zwart/goud? Of het rokje met roze hartjes? Je wordt er toch hebberig van! We gaan zeker nog meer items uit deze collectie kopen! Check de website voor meer verkooppunten.
O’ Chill

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *