Review Blue Rebel

Heel blij was Evi toen ze deze set zag van Blue Rebel! Evi draagt graag stoere kleding en deze set voldoet daar helemaal aan. Graag showt ze jullie deze mooie set.

Denim tunic grey
Dit jeansjurkje heeft lange mouwen en is verkrijgbaar in de kleur grijs. Deze jurk uit de Blue Rebel all season collectie, is gemaakt van 100% katoen met een denim look! Perfect, want hierdoor voelt het jurkje heel soepel aan in plaats van stug en dat vindt Evi erg fijn. Het model heeft een blinde knoopsluiting en in de taille een gevlochten ceintuur. Op de voorkant twee steekzakken en daarboven twee pocketzakken met afsluitbare klep. De onderkant heeft rafeldetails en geven de jurk een extra stoere uitstraling.

Legging shiny black
Eronder draagt Evi Blue Rebel in de kleur zwart. Deze superfijne legging is gemaakt van katoen met elastan en komt uit de Blue Rebel all season collectie. Het item heeft een elastische band in de taille met het Blue Rebel logo erop. De legging heeft een subtiele glans en op de knieën zit een geribd effect.

Maatadvies en combinatietips
Evi is 137 cm lang en draagt zowel de jurk, als de legging in maat 134-140. Beide sluiten mooi aan en ze heeft ook nog wat ruimte over om te groeien. Valt mooi op maat dus! Evi draagt het jurkje nu nog met sneakers, maar het is ook perfect te combineren met bijvoorbeeld kniekousen en bikerboots eronder. De legging past natuurlijk overal bij.

Shoppen:
Je shopt deze set in een Blue Rebel- winkel bij jou in de buurt. Hier kan je kijken waar deze zich bevinden.
Jurkje: €59,95
Legging: €29,95

Over Blue Rebel
Blue Rebel is geïnspireerd op het verleden, met authentieke details en wassingen, maar met de eigenzinnigheid van youngsters die hun eigen weg willen gaan. De straatcultuur uit Brooklyn, New York, is verweven in elke jeans. Tegendraads? Ja, een beetje, en dus net zo rebels als degene die Blue Rebel draagt! Blue Rebel is een collectie met uitgesproken jeans voor dudes & betties.

Blue Rebel red label
In de Red Label collectie hebben we de all time favorites verzameld. Deze zijn het hele jaar door verkrijgbaar, in tijdloze wassingen en fits. De slim- en skinny fit voor de Dudes en de super- en ultra skinny voor de Betties.

Blue Rebel spot on
De tops uit de Blue Rebel SPOT ON collectie maken de look van de troublemakers af. Zowel voor Dudes als Betties is er een heel sterk en gevarieerd aanbod in sweats, shirts, tees, longtops en jackets.

Blue Rebel all seasonals
De Seasonals collectie verrast je ieder seizoen met nieuwe items.

Dudes en Betties
Blue Rebel noemt de jongens DUDES. De term DUDE verwijst naar een awesome cool guy. Een die opstandig, stijlvol en vol zelfvertrouwen is. En ja, je kunt wel zeggen dat hij een troublemaker is! Onderschat een DUDE in zijn Blue Rebel jeans niet.
Blue Rebel noemt de meiden BETTIES. De term BETTY verwijst naar een coole chick. Een die aantrekkelijk, modieus en zelfverzekerd is. Betty is meestal een trendsetter in haar Blue Rebel-jeans! Maar pas op… soms is ze er voor in om problemen te maken.

Heb jij ook een leuke set van Blue Rebel gekocht voor je dochter? Laat het ons zien in een reactie op onze blog; dat vinden we leuk!

Liefs, Evi & Cindy

 

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *