Review+ Winactie Varifashion4Kids

Varifashion4kids is een leuke webshop voor jongens en meiden waar ze trendy en betaalbare merkkleding verkopen als; Blue Seven, DJ Dutchjeans, Dirkje, 4PRESIDENT en Zero Jeans. Je kunt hier terecht vanaf mt 56 t/m mt 176. Varifashion4kids is meer dan alleen een webshop; je kunt er altijd op afspraak langs gaan om te passen, voor maatadvies of om je bestelde kleding af te halen. Eigenaresse Anja houdt van gezelligheid en is daarom regelmatig op jaarmarkten en evenementen te vinden.

Review

Deena gaat jullie vandaag een leuk jurkje laten zien van 4PRESIDENT en we hebben ook nog een leuke winactie voor jullie, maar daarover straks meer! Ik ben zelf gek op donkere kleuren als zwart en donkerblauw, vooral omdat je daar bijna geen vlekken op ziet! Dit jurkje is voor ons echt een musthave; donker, maar door de felroze details toch ook vrolijk en meisjesachtig! Het jurkje is zwart met felroze banen aan de zijkant. Bij de schouders en polsen zitten mooie ruffels. De achterkant van de jurk valt wat langer dan de voorkant. Voorop staat met felroze/ witte letters de grappige tekst; PERFECT IS BORING. Bij de hals zit nog een subtiel felroze randje. In het echt is de felroze kleur nog mooier en feller dan op de foto’s!

Maatadvies

Deena is 145 cm lang en draagt de jurk in mt 152. Deze maat zit perfect bij haar en ze heeft nog voldoende groeiruimte om de hele winter mee door de komen.

Combi tips

Wij dragen het jurkje met een zwarte maillot of legging en felroze of zwarte Dr.martens eronder. Maar ook met Deena haar nieuwe HIP bikerboots staat het erg gaaf!

4PRESIDENT

4PRESIDENT is een kledingmerk voor baby’s en kinderen, met trendy items voor zowel jongens als meisjes. Alle items dragen erg comfortabel, hebben een perfecte pasvorm en zijn van goede kwaliteit. De collectie is onderling goed te combineren en ook nog eens leuk geprijsd!
Volgend seizoen heeft Varifashion4kids ruim ingekocht van dit hippe merk.

Winactie

Dan nu de winactie; je kunt namelijk 15 euro shoptegoed winnen!! Meedoen is simpel;

– Like Varifashion4Kids op Facebook.
– Like Kidsmusthavesblog.com op Facebook.
– Laat in een reactie weten dat je meedoet.
– Tag minimaal 2 vrienden/ vriendinnen.
– Delen is lief.

– Ruilen en retourneren binnen 14 dagen.
– 3,95 euro verzendkosten.
– Vanaf 50 euro gratis verzending.

Varifashion4kids
Aagje Dekenstraat 10
2162 KH Lisse
email: Info@varifashion4kids.nl

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *