Review+kortingscode Samsam Kinderschoenen

Samsam kinderschoenen enzo, is inmiddels een begrip in Helmond en omgeving Eindhoven, zeg maar gerust Dé kinderschoenen winkel in Helmond waar je geweest moet zijn! De collectie is hip, vernieuwend en er is voor ieder wat wils. De eigenaresses Joke Mol en Hendrien Swinkels vinden goede service erg belangrijk; ze geven de juiste informatie en zoeken niet alleen de beste maar ook perfect passende schoenen voor je kind uit. Ze zijn blij dat vele mensen uit Helmond en andere plaatsen in de omgeving ze steeds weer weten te vinden. Woon je niet in de buurt? Shop dan online bij deze geweldige webshop: Samsam kinderschoenen enzo. Ze verkopen topmerken zoals; Nik&Nik, Clic, HIP, New Balance, Dr.Martens, Pinocchio, Shoesme, Timberland, Unisa en Ugg. Voor de allerkleinste babyvoetjes vanaf maat 17, maar ook voor de wat grotere kindervoeten hebben ze een ruime keus kinderschoenen tot maat 41. Tevens hebben ze een geringe damescollectie en verkopen ze nog leuke tassen en accessoires in de winkel. Deena gaat jullie vandaag een paar stoere bikerboots laten zien van HIP en we hebben ook nog een leuke kortingscode voor jullie! Maar daarover straks meer.

HIP

HIP is een Nederlands schoenenmerk. Het merk doet zijn naam eer aan met de productie van hippe en trendy jongens- en meisjesschoenen. De schoenen hebben een uitstekende pasvorm en zijn van goede kwaliteit. HIP biedt verschillende stijlen; stoer, lief en casual. Er zit voor ieder kind iets passends bij. HIP werkt tegenwoordig samen met het Duitse merk Pinocchio en vormt samen het bedrijf Pinocchio & HIP.

Review

Bikerboots zijn nog steeds de trend van dit moment! Dit jaar zie je naast de verschillende zwarte modellen ook trendy witte en gave slangenprintjes voorbij komen bij verschillende merken. Ze geven je outfit een stoere touch maar bieden ook stevigheid en comfort. De bikerboots van HIP zijn gemaakt van leer en hebben creme/ zwarte slangenprint. Rondom is de zool afgewerkt met een kartelrandje en zilverkleurige fake studs. Het grove profiel onder de rubberen zool zorgt voor extra grip en benadrukt het stoere uiterlijk. Met de veters kun je ze passend maken in de breedte en zijn ze geschikt voor smalle, maar ook voor de wat bredere voeten. Door middel van de ritssluiting trek je ze gemakkelijk aan en uit en hoef je niet iedere keer de veters te strikken!

Combi tips+ Maatadvies

Houd je van opvallend?! Maak dan je outfit af met deze slangenprint bikerboots. Door de creme/ zwarte kleurencombinatie kun je ze eindeloos combineren. Deena is meer van de jurkjes en rokjes maar onder een jeans staan ze ook heel gaaf! De HIP bikerboots vallen goed op maat.

Kortingscode

Om jullie kennis te laten maken met deze winkel/ webshop hebben we een speciale kortingscode voor jullie. Je krijgt 10 euro korting op de nieuwe wintercollectie. Gebruik daarvoor de code: kidsmusthavekorting
Je shopt de hele collectie hier; Samsam kinderschoenen enzo

– Gratis verzending vanaf 75 euro.
– Snelle levering.
– Veilig online betalen met Ideal, Creditcard of Afterpay.
– Niet goed? Geld terug!

Samsam kinderschoenen enzo
Steenweg 26, 5707 CG Helmond
Tel. 0492-520229
samsamkinderschoenen@gmail.com

Liefs Miranda & Deena

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *