Review Legends22

Review

Adam laat jullie vandaag een gave sweater zien van Legends22. De voorkant is zwart met een grappige print; 3 hondjes achter de tralies. Eronder staat met neonoranje letters; NOT WHAT IT LOOKS. De mouwen en achterkant van de sweater hebben een donkerblauwe jeanskleur, heel apart! De sweater is afgewerkt met neonoranje details zoals; een zakje op één mouw en strepen bij de hals, achterkant en mouwboorden.

Er zit een lichte stretch in de sweater voor extra draagcomfort. Adam is altijd een beetje ondeugend en vindt deze print dan ook helemaal té gek!

Maatadvies

Adam is ruim 154 cm lang en mt 152 zit vaak nog net aan bij hem. Daarom hebben we de sweater in mt 164 genomen. De mouwen zijn nog wat lang maar verder zit ie perfect! De sweater is verkrijgbaar vanaf mt 92 t/m mt 164 voor 39,95 euro.

Combi tips

Adam draagt de sweater op een zwarte of donkerblauwe jeans. Maar Legend22 verkoopt er ook bijpassende joggingbroeken bij, erg gaaf!

Legends22

Als broer van Lovestation22 is Legends 22 een super fijn en kleurrijk kledingmerk voor jongens. Met de fijnste truien, hippe broeken, leuke shirts en vesten is Legends22 speciaal voor sportieve boys die niet bang zijn om kleur te dragen. Met fijne stoffen en goede pasvormen is de kleding van Legends22 comfortabel en fijn op te dragen. Legends22 is onderdeel van Zazi Brands waaronder ook; LoFff, Lovestation22 en Lava Lava vallen. Al deze merken hebben 1 ding gemeen; de kwaliteit is uitstekend!
Bovendien steun je bij elke aankoop een goed doel.

Je shopt al deze gave merken van Zazi Brands hier; Zazi Brands

– Snelle levering via DHL.
– Gratis verzending vanaf 30 euro wereldwijd.
– Niet goed, geld terug.

Liefs Miranda & Adam

kidsmusthaveblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *